مصالح و تکنولوژی های نوین طراحی و ساخت و تجهیز بیمارستانهای آینده

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات
  • کد COI اختصاصی: HBFMMED05_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیدا صادقی

کارشناس ارشد مهندسی معماری، دانشکده ی معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر تهران، تهران، ایران

سیدبهشید حسینی

دانشیار و عضو رسمی هییت علمی دانشکده ی معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر تهران، تهران، ایران

چکیده

بیمارستان ها و مراکز در طول دو دهه گذشته بسیار تغییر کرده است با توسعه در زمینه مصا لح، فرآورده ها و روش های ساخت ابداعی، حرکت به سوی ساختمان هایی با کارایی بالاتر و صرفه اقتصادی بهتر و سازگار با محیط زیست امری ضروری می نماید. ما در حال حاضر در آستانه نسل بعدی ساختمان ها هستیم؛ ساختمان هایی با درجات متعددی از که کاملا رفتار اکولوژیکی دارند و قادرند با بهره گیری هوشمندانه از مصالح سازگار و عملکرد تکنولوژی جدید 4 مناسب، در برابر تغییرات مستقیم و غیر مستقیم پیرامون خود واکنش نشان دهند و خود را با شرایط مناسب تطبیق دهند . توسعه بیمارستان ها باید برای همه در آینده مفید باشد. پذیرش تکنولوژی و مصالح جدید نیز جهت هزینه ها و مصرف انرژی و بهبود کیفیت و ایمنی بیمار از ضروریات توسعه بیمارستان ها در آینده است. هدف: این مقاله در پی آن است که با طراحی مناسب بر چالش های آتی مراقبت سلامت فایق آید. اینچالش ها عبارتند از کاهش هزینه ها و کاهش مصرف انرژی و بهبود کیفیت مراقبت، محدودیت های مالی، نیروی کار و تطبیق با تکنولوژی روز روش پژوهش: روش تحقیق این مقاله توصیفی و تحلیلی و بر پایه مطالعات و یافته های کتابخانه ای و یافته های علمی معتبر و جدید است. مقاله ی حاضر از نظر هدف، کاربردی واز نظر گردآوری داده ها، یک تحقیق توصیفی می باشد. نتایج: هوشمند سازی و مصالح هوشمند ساختمان هایی را ایجاد کرده که برای تامین انرژی خود به سیستم های خارجی وابسته نیستند و از نظر اقتصادی بسار مقرون به صرفه می باشند.استفاده از این مواد در صنعت ساختمان باعث شده است بناهایی با حداکثر کارایی انرژی، با سازه ی ایمن تر، عمر مفید بیشتر ساخته شده و نگهداری و تعمیر بناها نیز تسهیل گردد. از آنجا که تنها یک عامل یا یک نیرو نمی تواند وجود داشته و تاثیرگذار باشد، طراحان مراکز درمانی می بایست خود را برای همه احتمالات و طرح های ممکن آماده کنند. طرح هایی برای مراکز درمانی موفق و اجرایی خواهند بود که در مقابل هر تغییر احتمالی در آینده انعطاف پذیر و سازگار باشند.

کلیدواژه ها

مصالح هوشمند، مراکز درمانی، آینده، تکنولوژی، انعطاف پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.