بررسی کاربرد بازی گونگی در کسب و کارهای الکترونیکی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: ECIT01_186
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 569
نویسندگان
کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، دانشگاه شهید بهشتی تهران
دانشجو دکتری کارآفرینی گرایش فناوری، دانشگاه آزاد قزوین
چکیده
امروزه بسیاری از صاحبان کسبوکار و مدیران سازمانها، مراکز آموزشی، فروشگاه ها و... درصدد برقراری ارتباط موثر با مشتریان و مخاطبان خود هستند. همچنین این دغدغه با آنها بوده است که چگونه میتوانند مخاطبان را درگیر خود کنند. این برقراری ارتباط و درگیر ساختن مخاطب در کسب و کارهای الکترونیکی، نمود بیشتری دارد. بازیگونگی ایدهای برای استفاده از بازیها و تکنیک های بازی در محیطی غیر از بازی، برای جلب توجه مخاطب است. در حقیقت بازی گونگی با ماهیت بازی گونه ای که دارد افراد را درگیر خود میکند تا فعالیت هایی را که ذاتا جذاب نیستند با استفاده از این الگو جذاب شوند. با وجود اینکه صاحبان کسب و کار میتوانند برای افزایش درگیری مشتریان خود و سرعت بخشیدن به چرخه فروش، همچنین برای افزایش بهره وری کارمندان سازمان، بهبود سیستم آموزشی و به اشتراک گذاری مدیریت دانش بین کارمندان خود از استراتژی بازی گونگی استفاده کنند، اما بازیگونگی هنوز یک مفهوم جدید است. این پژوهش در صدد است ضمن اشاره به مفهوم بازیگونگی، کاربردهای بازی گونگی و تاثیرگذاری آن را در کسب و کارهای الکترونیکی مختلف بررسی نماید.کلیدواژه ها
کسب و کار الکترونیکی، بازی گونگی، آموزش الکترونیک، بازیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.