مطالعه نظری نانوحسگر متان برپایه نانولوله کربنی آرایش یافته با پالادیوم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECIT01_177
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صابر جمالی حاجیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی برق ، واحد شیراز ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شیراز ، ایران

زهرا کرمی هرستانی

استادیار گروه مهندسی برق ، واحد شیراز ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شیراز ، ایران

چکیده

در مقاله حاضر با استفاده از نظریه تابعی چگالی به بررسی تاثیر آرایش دهی نانولوله کربنی اکسید شده تک جداره 0) و (8 توسط اتم پالادیوم در جذب مولکول متان پرداخته شده است. نتایج نشان میدهد که جذب اتم پالادیوم بر روی نانولوله کربنی اکسید شده از نوع شیمیایی باانرژی جذب -2 الکترون ولت است. همچنین حضور اتم پالادیم نقش چشمگیری در افزایش انرژی جذب مولکول متان بر روی نانولوله کربنی اکسید شده دارد به طوری که آن را از محدوده جذب ضعیف فیزیکی (حدود -0/08 الکترون ولت) به مرز جذب شیمیایی -0/56) الکترون ولت) میرساند.

کلیدواژه ها

حسگر متان، نانولوله کربنی، نظریه تابعی چگالی، پالادیوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.