بررسی و تشخیص حملاتSybil و کرم چاله در شبکه های حسگر بی سیم

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECIT01_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 348
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم قدیریان مارنانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد مبارکه ، اصفهان

چکیده

شبکه های حسگر بی سیم از صدها یا هزاران گره حسگر تشکیل شده اند که در یک محیط وسیع، پرخطر، بدون نظارت و با کمترین دخالت انسان توزیع شده اند. این شبکه ها به صورت روزافزون در حال افزایش هستند. کاربردهای این شبکه ها در انواع گوناگونی چون نظارت و کنترل ترافیک، کاربردهای محلی، نظارت بر محیط و در امور نظامی و عملیات نجات که اصولا دارای بسترهای عملیاتی ناامن، پرخطر و غیر قابل دسترس اند، جهت جمع آوری اطلاعات از محیط پیرامون مورد استفاده قرار میگیرند و دارای توپولوژی پویا و متغیرند. هدف اصلی در شبکه های حسگر بی سیم این است که گره ها بتوانند با شناخت گره های همسایه خود، بسته های اطلاعاتی خود را بدون خرابی، تغییر و بطور صحیح به گره های علاقه مند دیگر ارسال کنند. امروزه تامین امنیت در شبکه های حسگر بی سیم بسیار حایز اهمیت است و یکی از مهمترین دغدغه های طراحان این نوع شبکه ها بحساب میآید. هدف در این مقاله، بررسی حملات شبکه های حسگر بیسیم و چگونگی راه های مقابله دو حمله سایبل و کرم چاله موجود در لایه شبکه میباشد.

کلیدواژه ها

شبکه های حسگر بیسیم، امنیت، لایه شبکه، حملات سایبل ، حملات کرم چاله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.