موانع توسعه بیمه های عمر در ایران و ارایه راهکارهای سیاستی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سمینار توسعه بیمه های زندگی
- کد COI اختصاصی: SLID01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1458
نویسندگان
دکتری علوم اقتصادی، استادیار پژوهشکده بیمه
دانشجوی دکتری تخصصی اقتصاد سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
چکیده
با وجود پیشرفت هایی که در صنعت بیمه های زندگی در ایران به وجود آمده، در مقایسه با اندازه اقتصاد ایران، بیمه عمر هنوز به جایگاه شایسته خود نرسیده است. در این مقاله به بررسی موانع موجود بر سر راه توسعه بیمه های زندگی در ایران پرداخته شده است. روش پژوهش، مرور تمام مطالعات قبلی انجام شده در صنعت بیمه کشور است. در همینراستا، موتورهای جستجوی داخلی و فارسی شامل MagIran ،SID ،IranDoc و NoorMags جستجو شده و در کنار تمامی مقالات فارسی مرتبط با بیمه عمر قابل دسترس در کتابخانه پژوهشکده بیمه، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها نشان داد: که عوامل متعددی مانند تورم پایدار، اختلافات طبقاتی زیاد بین دهک های مختلف جامعه، عدم طراحیبیمه های زندگی متناسب با ساختار فرهنگی و اقتصادی جامعه و نیازهای بیمه گذاران، ضعف تبلیغات و شفافیت اطلاعات و مانند آن، بر عدم توسعه بیمه های عمر در ایران موثرند. عوامل در این مقاله طبقه بندی و تشریح شده اند. در راستای رفع مشکلات یاد شده، راهکارهایی با تکیه بر مطالعات پیشین ارایه شده است که از به روزرسانی الگوی نظارتبر بیمه های عمر و بازنگری مقررات تا متنوع سازی محصولات متناسب با نیاز بیمه گذاران، ارایه پوشش های مناسب در شرایط تورمی و استفاده از روش های نوین فروش را در بر می گیرند.کلیدواژه ها
بیمه عمر، توسعه بیمه، شاخص توسعه، توصیه های سیاستی، مشکلات ساختاری صنعت بیمهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.