مدیریت راهبردی تامین اجتماعی ، ابزار و هدف توسعه اقتصادی درایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAFCON12_103
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 618
نویسندگان
کارشناسی ارشد، علوم اقتصادی، دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
کارشناسی ارشد،مدیریت دولتی (منابع انسانی)، دانشگاه پیام نور مرکز شیراز
چکیده
راهکارهای متعددی برای افزایش رشدو توسعه اقتصادی توسط اقتصاددانان مطرح شده که یکی از این راهکارها افزایش خدمات حمایتی تامین اجتماعی به نیروی کار و در نتیجه توسعه بهره وری و طبیعتا افزایش هزینه های سازمانهای متولی این حوزه است. تحقیق حاضر کوششی در جهت بررسی و مطالعه تامین اجتماعی و مدیریت این حوزه به عنوان ابزار و هدف توسعه اقتصادی در مسیر توسعه پایدار میباشد .درخصوص رابطه بین تامین اجتماعی و نحوه اثر ان بر رشد اقتصادی سه دیدگاه وجود دارد. پتر. اس.بارچ [1] معتقد است هر یک درصد افزایش در مخارج تامین اجتماعی ، به اندازه 0/7 برنرخ رشد اقتصادی می افزاید. فلد اشتاین [2] با رد این دیدگاه بیان داشت ، هزینه های تامین اجتماعی در تضاد با نرخ رشد اقتصادی عمل می کند. دیدگاه سوم (سامو یلسون)[3] تاثیر گذاری را به سطح موجودی سرمایه در مقایسه با سطح قاعده طلایی انباشت سرمایه و نوع سیستم تامین اجتماعی ، مشروط می دانست. نتیجه مطالعه پژوهش های متعدد، بیانگر آن است که رابطه علی ازمخارج تامین اجتماعی به رشد اقتصادی برقرار بوده، اما عکس آن برقرار نیست و افزایش در مخارج تامین اجتماعی به صورت معنی داری ، منجر به توسعه درآمد ملی خواهد شد. همچنین برنامه های تامین اجتماعی به واسطه اثرات مثبت برسلامت وانباشت سرمایه انسانی،کارآیی نیروی کارراافزایش داده وبردرآمدملی می افزاید .کلیدواژه ها
تامین اجتماعی، رشداقتصادی ، مدیریت راهبردیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.