ارزیابی چابکی سازمان های تولیدی با استفاده از روش QFD (در شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF03_532
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 716
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گچساران/ایران
استادیار گروه مدیریت و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز/ایران
چکیده
هدف: استفاده از روشهای نوین مهندسی کیفیت در سالیان اخیر رشد روز افزونی داشته بطوریکه شرکت هایصنعتی و خدماتی برای تولید و ارایه محصولات و خدمات خود مطابق با خواسته های متغیر مشتریان از روش-های مهندسی کیفیت استفاده می کنند. یکی از این روش ها که از طریق ندای مشتری اقدام به جمع آوریخواسته های مشتریان می کند و آنها را به ویژگی های خدمت ترجمه می کند QFD است که امروزه در صنایعتولیدی و خدماتی استفاده می شود.روش تحقیق: گسترش عملکرد کیفیت یا QFD یکی از ابزار مدیریت کیفیت فراگیر است که با تبدیل نیازهایمشتریان به الزامات محصول و خدمات، امکان تحقق خواسته های فوق را برای صنایع تولیدی و خدماتی فراهممی آورد. در این پژوهش نیز از این مدل استفاده گردیده است و 140 نفر از کارکنان عالی شرکت بهره بردارینفت و گاز آغاجاری به عنوان نمونه آماری و 12 نفر از مدیران ارشد و میانی به عنوان اعضای تیم تصمیم جهتجمع آوری اطلاعات انتخاب شده اند و از طریق سه پرسشنامه شناسایی نیازها، انتظارات و خواسته هایکارکنان، تعیین عملکرد فعلی شرکت و درجه اهمیت نیازهای کارکنان و پرسشنامه ویژه تیم تصمیم، به طورپیمایشی اقدام به جمع آوری اطلاعات نمودیم. پایایی در قسمت درجه اهمیت با آلفای کرونباخ 89 % و ارزیابیسازمان با آلفای کرونباخ 86 % مورد تایید واقع شد.نتایج: این تحقیق نشان داد بهبود مستمر، سرعت خدمات رسانی، فرهنگ تغییر، آگاهی از فناوری های جدیدو آموزش بیشترین وزن و تشکیل گروه های کاری کمترین وزن را در جلب رضایت کارکنان به خود اختصتاصداده اند. از لحاظ نسبت بهبود، بهبود مستمر، رعایت کیفیت و الویت بندی خدمات دارای بیشترین امتیاز بود.کلیدواژه ها
چابکی، سازمان، QFD خانه کیفیت، شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.