بررسی تاثیر بازاریابی خدمات مالی بر اثربخشی خدمات نوین بانکداری الکترونیک و جذب و حفظ مشتریان (مطالعه موردی: شعب بانک مسکن استان هرمزگان)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF03_452
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 716
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا فلامرزیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

محمد رحیمی

استادیار گروه مدیریت، عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

موسی احمدزاده

عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم، ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر بازاریابی خدمات مالی بر اثربخشی خدمات نوین بانکداری الکترونیک و جذب وحفظ مشتریان شعب بانک مسکن استان هرمزگان می باشد. پژوهش، از نظر هدف کاربرد ی و از نظر روش اجرا نوعتوصیفی- پیمایشی است. برای جمع آوری اطلاعات و داده های مورد نیاز از بررسی های اسنادی، کتابخانه ای و مطالعاتمیدانی (پرسشنامه) استفاده شده است پرسشنامه پژوهش برگرفته شده از پیشینه نظری و پرسشنامه تحقیق منصوریان وولیخانی (1394) که شامل دو پرسشنامه بوده یکی جهت بررسی تاثیر بازاریابی خدمات مالی و دیگری بررسی اثربخشیخدمات نوین بانکداری الکترونیک و جذب و حفظ مشتریان می باشد، که مطابق با نظر اساتید، اصلاح و روایی آن به روشمحتوایی تایید گردید پایایی پرسشنامه ها با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب برابر با 0/831 و 0/862 محاسبه شده است پرسشنامه به روش نمونه گیری تصادفی ساده بین نمونه مورد مطالعه توزیع و جمع آوری گردید، داده های حاصل از پرسشنامه جهت بررسی فرضیه های پژوهش با استفاده از نرم افزار spss و آزمون های آماری رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل فرضیه ها نشان داد که بازاریابی خدمات مالی (مولفه خدمات، مولفه قیمت، مولفه ترفیع، مولفه کارکنان، مولفه مکان، مولفه فرایندها، مولفه دارایی های فیزیکی) بر اثربخشی خدمات نوین بانکداری الکترونیک و حفظ و جذب مشتریان شعب بانک مسکن استان هرمزگان تاثیرگذار است.

کلیدواژه ها

بازاریابی، بازاریابی خدمات مالی، اثربخشی خدمات نوین بانکداری و مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.