بررسی مصادیق تقلب در بازار بیمه ایران و راهکارهای نظارت،کشف وکنترل آن مطابق با دستورالعمل انجمن بین المللی ناظران بیمه ای (IAIS)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: بیستمین همایش ملی بیمه و توسعه
- کد COI اختصاصی: INSDEV20_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 880
نویسندگان
دکترای مدیریت
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، معاون اداره نظارت اشخاص
دانشجوی دکتری سیاستگذاری بازرگانی، معاون اداره سرمایهگذاری در املاک و مستغلات
چکیده
صنعت بیمه همواره ریسک تقلب را با خود به همراه دارد. شاید این مطلب ناشی از این باشد که افراد جامعه می اندیشند که شرکت های بیمه در هر حال سودآوری بوده و تقلب در امور بیمه ای خللی به ساختار شرکت بیمه وارد نمیکند و زیان قابل توجهی را به شرکت بیمه وارد نمی آورد و بنابراین تلقی، راه تقلب را بر خود هموار می نمایند. در این میان، از آنجاکه کشف تقلب به عهده خود شرکت بیمه است لذا باید ابزاری برای این کار طراحی شود تا حصول نتیجه را تسهیل نماید که یکی از این راه ها استفاده از مدارک و مستندات تقلبات صورت گرفته در گذشته، شناسایی تقلبات ممکن و محتمل و علایم بروز تقلب می باشد.در مقاله حاضر با هدف شناسایی تقلبات متناوب بیمه ای در رشته های مختلف بیمه و ارایه راهکارهای پیشگیری و کشف آنها، اطلاعات تقلب های ممکن و محتمل در حوزه تقلبات داخلی بیمه گر و تقلبات مرتبط با بیمه گذاران از 22 شرکت بیمه جمع آوری شده و راهکارهای مبارزه نیز با کمک مدیریت نظارت فنی بیمه مرکزی ج.ا.ایران و شرکت های بیمه مذکور استخراج شده است. ماحصل این تلاش با دستورالعمل انجمن بین المللی ناظران بیمه در خصوص پیشگیری و کشف تقلب، مقایسه شده است.کلیدواژه ها
تقلب، بازار بیمه ایران، دستورالعمل پیشگیری و کشف تقلب ، انجمن بین المللی ناظران بیمه ایمقالات مرتبط جدید
- ارتباط بین نوسانات بازده سهام و حق الزحمه حسابرس مستقل بر تاخیرگزارش حسابرسی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- پیاده سازی MFMA در مدیریت مالی شهرداری
- بررسی عوامل موثر گرایش برند بر توسعه کسب و کار B۲B در کسب و کارهای کوچک و متوسط
- نقش رهبری و مدیریت در نگهداری کارکنان
- ارائه مدل توسعه سیاست های تحول دیجیتال در راستای بهبود عملکرد صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.