زمینه های تعامل بیمه گران به منظور خودگردانی و ارتقای جایگاه صنعت بیمه در اقتصاد کشور
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی بیمه و توسعه«عملیاتی کردن برنامه تحول در صنعت بیمه»
- کد COI اختصاصی: INSDEV15_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
چکیده
دستیابی به اهداف پیش بینی شده در طرح تحول صنعت بیمه کشور از جمله افزایش ضریب نفوذ بیمه و ارتقای کیفیت خدمات بیمه ای، مستلزم تغییرات و اصلاحات گوناگونی در ساختار مقرراتی و سازمانی صنعت بیمه است و تعامل و همکاری بین دست اندرکاران مختلف صنعت بیمه برای چنین اصلاحاتی ضروری است. چنانچه ساختار کلی صنعت بیمه را براساس وضع موجود ترسیم کنیم، جایگاه شرکت های بیمه دولتی و خصوصی، نمایندگان و کارگزاران تا حدودی مشخص است، ولی خلا و کمبود دیگر نهادهای حرفه ای و تخصصی لازم برای تکمیل زنجیره و توسعه خدمات بیمه ای، به خوبی آشکار می شود. انجمن های تخصصی برای انجام اموری از قبیل مدیریت ریسک، کارشناسی بیمه، ارزیابی، تعدیل و بازیافت خسارت، داوری، امور حقوقی و اکچویری، تاکنون اساسا در صنعت بیمه شکل نگرفته است و گاه در مراحل ابتدایی خود است. در صورت نبودن چنین تشکل های ، ارایه و توسعه خدمات بیمه ای به شکل مطلوب و در حد انتظار، میسر نخواهد بود. در پی پیشرفت های روزافزون فناوری و تحولات گسترده در عرصه های اقتصادی و اجتماعی و بخش های تولید و خدمات در چند دهه گذشته و افزایش غیر قابل اندازه گیری موضوعات و ریسک های بیمه ای، همچنین افزایش عوامل تشکیل دهنده ریسک در هر مورد بیمه و دلایل مختلف دیگر، امکان تعیین نرخ های مناسب، یکسان و از پیش تعیین شده بیمه وجود ندارد، به همین دلیل، نظام های نظارت تعرفه ای در سطح جهان، منسوخ و ناکارا شده و نظام های مبتنی بر نظارت مالی و توانگری جایگزین آن شده است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.