ویزگی های اقتصادی، اجتمااعی و فرهنگی خانواده های ایرانی و تاثیر آن بر بازار بیمه های عمر

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: چهاردهمین همایش ملی و اولین کنفرانس بین المللی بیمه و توسعه «راهکارهای توسعه بیمه های خرد (Life Insurance)»
  • کد COI اختصاصی: INSDEV14_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 454
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدابراهیم امین

مدیر عامل بیمه البرز

سحر کمالخانی

کارشناس بیمه البرز

چکیده

منافع اقتصادی، بیمه های عمر توسعه یافته توسعه بیمه در گرو توسعه و گسترش همه جانبه فعالیت های اقتصادی کشور است بدیهی است، در جامعه ای که جنگ یا بحران های متعدد و مختلف سیاسی و اجتماعی وجود داشته باشد، بسیاری از فعالیت های اقتصادی با مشکل مواجه شده و در نتیجه بیمه نیز که تابعی از رونق و رشد فعالیت های اقتصادی است، تحت الشعاع همین رکود یا کاهش فعالیت های اقتصادی قرار می گیرد. همچنین در جامعه ای که حجم فعالیت های اقتصادی به ویژه فعالیت بخش خصوصی کم و نقش دولت پررنگ باشد، بیمه نیز نخواهد توانست جایگاه مناسب خود را در ساختار اقتصاد پیدا کند. لیکن بانگاهی دیگر، بیمه قادر است با ایجاد اطمینان در مجموعه فعالیت های اقتصادی نقش کلیدی در توسعه اجتماعی و اقتصادی ایفا کند. بنابراین توجه به تعاملات و سازکارهای صنعت بیمه به ویژه در بخش بیمه های عمر می تواند تصویر روشنی از روند توسعه این بخش را در اختیار ما قرار دهد: 1- منافع اقتصادی یک بخش بیمه عمر پویا اثرات توسعه بیمه های عمر، بر بخش ها و متغیرهای کلان اقتصادی را می توان در عوامل زیر خلاصه نمود: الف) جمع آوری پس اندازها بیمه های عمر به لحاظ تاریخی روش مهمی محسوب می شوند که به واسطه آن افراد با درآمدهای نسبتا کم می توانند به طور موثر برای بلندمدت سرمایه گذاری و پس انداز کنند. به وسیله طراحی بیمه های عمر ساده و قراردادهای پس اندازی، که در بیشتر موارد با مبالغ ناچیزی خریداری می شوند، شرکت های بیمه قادر خواهند بود. مبالغ زیادی را در قالب حق بیمه های اندک، از یک بخش وسیعی از جامعه جمع آوری کنند. یا به عبارت دیگر، از طریق بیمه های عمر و پس انداز، از تعدادی سرمایه گذار کوچک، یا به عبارت دیگر، از طریق بیمه های عمر و پس انداز از تعدادی سرمایه گذار کوچک، در مجموع مبالغ، جمع آوری نمود و امکانات قابل ملاحظه ای را برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی فراهم آورد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.