بررسی تاثیر مکانیزاسیون برنامه ریزی سرمایه انسانی ERP بر بهره وری هلدینگ گلستان با توجه به متغیر میانجی رضایت شغلی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت،حسابداری مطالعات حقوقی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ACLAW01_615
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره گیلانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور، ایران

بلال پناهی کهق

استادیار گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، ایران

چکیده

امروزه سیستم برنامه ریزی منابع سازمان به عنوان یکی از جدیدترین تکنولوژی های مدیریت سازمان به شمار می آید که مستلزم استفاده از سیستم های اطلاعاتی پیچیده ای از لحاظ مدل و تکنولوژی است. علاوه بر آن این سیستم توانایی بالقوه ای در هر دو حوزه کارایی و اثر بخشی و در نتیجه بهره وری سازمان ایجاد می کند که بسیار مثمرالثمر بر رضایت شغلی افراد خواهد بود. از این رو در تحقیق حاضر به بررسی تاثیر مکانیزاسیون برنامه ریزی سرمایه انسانی ERP بر بهره وری هلدینگ گلستان با توجه به متغیر میانجی رضایت شغلی پرداخته است که جامعه آماری استفاد شده در این پژوهش شامل تمامی کارمندان و مدیران هلدینگ گلستان می باشد که نرخ پاسخ گویی به پرسشنامه 75 درصد بوده است. به منظور راستی آزمایی این ادعا، داده ها و اطلاعات مورد نیاز با طرح دو پرسشنامه محقق ساخته و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. مسیرهای فرض شده از مدیریت منابع انسانی الکترونیکی بر بهره وری در سازمان معنی دار بوده و از نظر کارکنان کسب بهره وری درگرو عوامل متعددی از جمله استقرار منابع انسانی الکترونیک به لحاظ بعد ساختاری، بعد فرهنگی، بعد استراتژیک، بعد تکنولوژیک و سایر عوامل می باشد. در خاتمه پیشنهاداتی در قالب پیاده سازی پتانسیل کاهش هزینه های مدیریتی، تسریع در زمان پاسخگویی، بهبود فرآیند تصمیم گیری و توسعه خدمات که در یک کلام باعث افزایش بهره وری می گردد، بیان گردیده است.

کلیدواژه ها

مکانیزاسیون منابع انسانی، سیستم مدیریت بهره وری سازمان، رضایت مندی شغلی و سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.