شناسایی عوامل موثر براثر بخشی بازاریابی شبکه ای

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت،حسابداری مطالعات حقوقی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ACLAW01_329
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 604
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر حکیمی پور

استادیار و عضو هییت علمی پژوهشکده آمارتهران

چکیده

امروزه گسترش و رشد روز افزون صنعت بازاریابی شبکه ای در جهان بر کسی پوشیده نیست.شرکت های بازاریابی شبکه ای در سالهای اخیر فعالیت خود را در کشور ما نیز آغاز کرده اند. شناسایی نحوه کار این شرکت ها و عوامل موثر بر اثر بخشی شیوه فروش شبکه ای در شرکت های بازاریابی شبکه ای می تواند منجر به اجرای صحیح این شیوه فروش و موفقیت بیش تر شرکت های بازاریابی شبکه ای شود.. هدف تحقیق حاضر شناسایی و الویت بندی عوامل موثر بر اثر بخشی بازاریابی شبکه ای در شرکت های بازاریابی شبکه ای در ایران می باشد. تحقیق حاضر از نوع توصیفی پیمایشی بوده و مدل نظری تحقیق الهام گرفته از مدل عوامل موثر بر اجرای بازاریابی شبکه ای چویرود و گانتاونگ وان است.داده های اولیه از طریق پرسشنامه جمع آوری شد. پرسشنامه ها در بازه ی زمانی شهریور و مهرماه 1395 در بین لیدرهای ارشد شعبات بازاریابی شبکه ای فعال در کشور توزیع شد و تحلیل ها بر اساس 220 پرسشنامه ی جمع آوری شده صورت گرفت.برای برسی عوامل تحقیق از آزمون t تک نمونه ای و برای الویت بندی از آزمون فریدمن استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان داد که 13 عامل تحقیق مدیریتی, مالی, نیروی انسانی, قانونی ,محصول, مکان توزیع, ترویج, قیمت ,مشکلات فرهنگی ,مشکلات اقتصادی, مشکلات امنیتی, مشکلات سیاسی, مشکلات محیط کسب و کار بر بازاریابی شبکه ای موثر است و الویت آنان به ترتیب از الویت اول تا سیزدهم: قانونی,نیروی انسانی,محصول, مالی, مشکلات فرهنگی, ترویج, مشکلات امنیتی, مدیریتی, مشکلات سیاسی, قیمت, مکان توزیع, مشکلات محیط کسب وکار و مشکلات اقتصادی می باشند.

کلیدواژه ها

بازاریابی شبکه ای, فروش مستقیم, بازاریابی چند سطحی, شرکت های بازاریابی شبکه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.