چشم انداز اجمالی تعامل بین ارزش برند و رضایت مشتریان فست فودهای شهر تهران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت،حسابداری مطالعات حقوقی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ACLAW01_265
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 553
نویسندگان
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد والکترونیک تهران
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
چکیده
در ارزیابی ارزش کلی یک نام تجاری، محققان بازاریابی و مشارکت کنندگان شروع به آزمودن مفهوم ارزش ویژه نام تجاری نمودند. ارزش ویژه یک نام تجاری نتیجه ادراکات مشتریان از آن چیزی است که بوسیله بسیاری از عوامل تحت تاثیر قرار می گیرد. وفاداری مشتریان می تواند هزینه های بازاریابی شرکت ها را کاهش دهد، موجب جذب مشتریان بیشتر شود و اثربخشی یک کسب و کار را افزایش دهد. رضایت مشتری نیز ناشی از این موضوع است که تجربه استفاده از یک محصول به انتظارات مشتری نزدیک باشد. پژوهش حاضر از آنجایی که به مطالعه ی ویژگی ها و صفات افراد جامعه می پردازد و وضعیت فعلی جامعه را در قالب مقاله علمی ترویجی برگرفته از پایان نامه است و چند صفت یا متغیر مورد بررسی قرار می دهد از نوع تحقیق توصیفی - پیمایشی است. جمع آوری اطلاعات به صورت پرسشنامه ای حاوی اطلاعات لازم برای پاسخگویی به سوالات تحقیق تدوین شد. در این پژوهش به دلیل نامحدود بودن حجم نمونه و باتوجه به جدول مورگان 200 نفر در نظر گرفته شد. روش نمونه گیری تصادفی ساده است. برای بررسی فرضیات پژوهش و تحلیل روابط ساختاری بین متغیرها از تحلیل عاملی تاییدی و روش مدلسازی معادلات ساختاری استفاده می شود. در این پژوهش از نرم افزار SPSS و LISREL برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. نتایج نشان داد که با توجه به مدل تحقیق در حالت اعداد معنی داری، مشاهده شد که میزان آماره ی t بین دو متغیر ارزش ویژه برند و رضایت مشتریان برابر با 3/21 است و که میزان آماره ی t بین دو متغیر رضایت مشتریان و وفاداری به برند برابر با 5/61 است و همچنین یین ارزش ویژه برند و رضایت مشتریان رابطه معنی داری وجود دارد و بین رضایت مشتریان و وفاداری به برند رابطه معنی داری وجود داردکلیدواژه ها
ارزش برند، تعهد به برند ،رضایت مشتریانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.