بررسی نقش عناصر فرهنگی در پیشبرد تجارت الکترونیکی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت،حسابداری مطالعات حقوقی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ACLAW01_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 488
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش بازاریابی)
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات (گرایش تجارت الکترونیک)
کارشناس ارشد جامعه شناسی
مدرس دانشگاه
چکیده
در عصر بمباران اطلاعاتی و روند سریع جهانی شدن همراه با حرکت سریع سازمانها به سمت دانایی محوری بسیاری از سازمان ها و شرکت ها ناگزیرند به منظور ایجاد توان رقابتی توجه ویژه ای به نشر هرچه بهتر و بیشتر تولیدات و کالاهای خود از طریق فناوری اطلاعاتی و تکیه بر فضای سایبرنتیک معطوف دارند.از این روی ایجاد مدلی ساختاری با تکیه بر عناصر فرهنگ بومی و ویژگی ها ی جمعیتی؛ جغرافیایی؛ فنی و فرهنگی لازم به نظر می رسد. اجتناب از گرته برداری های بی فلسفه از فرهنگ های بیگانه و عدم توجه به زیر ساخت های فرهنگی داخلی امکان عدم موفقیت این هدف را افزایش می دهد. نقش عناصر بومی در این تحقیق با توجه به مخاطرات ایجاد شده توسط گردونه های خرد کننده ماشین مدرنیسم که تحت عنوان جهانی شدن (جهانی سازی) و دوری گزیدن از معایب ساختاری آن لازم به نظر می رسد.در این تحقیق که با روش اسنادی و مطالعات کتابخانه ای صورت گرفته است با بررسی منابع متعدد فارسی وانگلیسی و تفسیری عقلانی- اخلاقی به منظور شناخت نقاط مثبت و منفی عناصر فرهنگ بومی به بررسی موضوع مورد بحث پرداخته خواهد شد. بر اساس یافته های این پژوهش توجه به تنوع فرهنگی و مبانی اخلاقی در یک چشم انداز وسیع علمی در ایجاد مدلی موفق برای پیشبرد تجارت الکترونیکی می تواند مثمر ثمر واقع گرددکلیدواژه ها
تجارت الکترونیک؛ فرهنگ ملی؛ جهانی شدن ؛ مدرنیسممقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.