یک مطالعه در مورد تهدیدات امنیتی، راه حل های امنیتی وآگاهی مشتری درتجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پیشرفت های اخیر در مهندسی و علوم نوین
  • کد COI اختصاصی: DESCONF01_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 357
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا دانشجو

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

لیلا مروتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات

چکیده

امروزه با گسترش خدمات سامانه های الکترونیکی مانند وب و شبکه های کامپیوتری، تعداد تراکنش هایالکترونیکی در قالب تجارت الکترونیکی به طور چشمگیری در حال افزایش است. این نوع تجارت می تواند دربهبود روابط بین خریداران و فروشندگان بسیار موثر بوده، هزینه ها را کاهش داده و کنترل بیشتر بر بازار را بهدنبال داشته باشد. در طول روش تجارت الکترونیک، معاملات تجاری مهم انجام می شود. حتی مردم نیزمعاملات آنلاین را مانند بانک ها و دنبال کردن و غیره را بر روی وب سایت انجام می دهند. اکثر مردم هنوز درمورد تجارت الکترونیک شک دارند، با وجود کاربرد گسترده این نوع تجارت هنوز ابهاماتی در این خصوصمتصور است زیرا ایمنی تجارت با انتقال الکترونیکی در بستر شبکه هایی مانند اینترنت ارتباط مستقیم دارد.نقاط ضعف، آسیب پذیری ها و تهدیدات امنیتی، تجارت الکترونیک را با خطر و تهدید روبرو کرده است. موانعدر انجام هر گونه معاملات از جمله کسب و کار آنلاین و تبادلات بانکی، ارتباط بین فردی، اعتماد، حملاتشبکه و غیره از جمله چالش های اساسی این حوزه است و این دغدغ های است ذهن هر فرد یا سازمانی که دراین فضا فعالیت می کند را به خود مشغول می سازد.در حالیکه ابزارهای امنیتی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، امنیت تجارت الکترونیک را به صورت صددرصدی تضمین نمیکند، لیکن ملزم به تعریف و اجرای فرایندهای امنیتی و ایجاد یک سامانه امن در اینخصوص هستیم. در این مقاله به مسایل امنیتی فناوری اطلاعات و حفظ حریم خصوصی مربوط به تجارتالکترونیک میپردازیم و همچنین راه حلهای احتمالی آنها و روشهای پرداخت الکترونیکی تجارت، طبقهبندی تهدید و اقدامات کنترل موجود در آن مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

؛B2C, B2B، تجارت الکترونیک، ایمنی و امنیت، تهدیدات، آگاهی مشتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.