رتبه بندی شریان های حیاتی شهر کرمانشاه در مدیریت بحران با استفاده از روش TOPSIS

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پیشرفت های اخیر در مهندسی و علوم نوین
  • کد COI اختصاصی: DESCONF01_159
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 426
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوروش کرمی

گروه مهندسی عمران-گرایش برنامه ریزی و حمل و نقل، دانشکده فنی مهندسی واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

کشور ایران با توجه به نوع شرایط اقلیمی در میان حوادث غیر مترقبه زلزله بیشترین آسیب و پس از آنسیل در رتبه بعدی از نظر آسیب رسانی و وقوع را به خود اختصاص داده است. شهر کرمانشاه نیز زلزلهخیز می باشد. در جانمایی تاسیسات و شریان های حیاتی در این شهر و نیز حفاظت از شریان های حیاتیموجود بایستی به این پهنه بندی توجه کامل نمود. بنابراین این تحقیق در این راستا به منظور شناسایی واولویت بندی عوامل تاثیر گذار در مدیریت بحران بخصوص زلزله انجام شده است . در این تحقیق از روشtopsis برای اولویت بندی شریان ها استفاده شد. شریان های حیاتی مورد بررسی بر اساس نظر کارشناسانشامل بزرگراه ها، خیابان های اصلی، خیابان های فرعی، خیابان های درون شهری، خیابان های برون شهری،پل ها، زیرگذرها و میدان ها می باشد. پس از تهیه پرسشنامه تشریحی از 20 تن از کارشناسان حوزه مدیریتبحران شهر کرمانشاه پرسش به عمل آمد و نتایج آن به شرح زیر میباشد ناوگان، پایانه، سیستم مدیریت،نیروی انسانی، کیفیت ساخت و ساز، تاریخ ساخت، پوشش زمین مجاور، کاربری اراضی، سطح ورودی.نتایج تحلیل TOPSIS نشان داد که در مدیریت شریان های حیاتی در شهر کرمانشاه باید ابتدا بهزیرگذرها، خیابانهای درون شهری، خیابانهای اصلی، خیابانهای برون شهری، پل ها، خیابانهای فرعی،بزرگراه ها و میدانها به ترتیب توجه کرد.

کلیدواژه ها

شریانهای حیاتی، زلزله، مدیریت بحران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.