بررسی رابطه آموزش های خلاق با یادگیری مداوم، راهبردی نوین در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس ملی دستاوردهای نوین جهان در تعلیم و تربیت، روانشناسی، حقوق و مطالعات فرهنگی - اجتماعی
- کد COI اختصاصی: PSYCONF01_368
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 408
نویسندگان
کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی و دبیر رسمی آموزش و پرورش
دبیر رسمی آموزش و پرورش
چکیده
خلاقیت، نعمتی الهی و موهبتی همگانی است اما زمانی نمود می یابد که به شیوه ای صحیح شکوفا شود. امروزه آموزش های مبتنی بر خلاقیت نقش مهمی در برنامه های آموزش و پرورش جوامع ایفا می کند و موجب استمرار و ادامه یادگیری حتی پس ازپایان دوران آموزش رسمی و در تمام دوران زندگی می شود. موضوعی که امروزه از آن به عنوان یادگیری مداوم یاد می شود و یکی از راهبردهای مهم آموزشی جوامع پیشرفته به شمار می آید. آموزش و پرورش کشور ما نیز در سال های گذشته گام های مهمی در جهت توسعه در مسیر تحولات علمی جهان برداشته اما باید اذعان کنیم که موفقیت هر برنامه ای مستلزم فراهم کردن تمام بسترهای لازم از جمله نیروی انسانی ماهر، تجهیزات، امکانات و تدوین برنامه های آموزشی منسجم براساس نیازهای روز جامعه و منطبق با جدیدترین یافته های علمی جهان می باشد. در صورت تحقق چنین برنامه ای، آموزش و پرورشی پویا خواهیم داشت که از مجرای آن زمینه های پیشرفت وتعالی درتمام ارکان جامعه پدیدارخواهدشد.اغلب صاحب نظران برجسته جهان بر این باورند که آموزش های خلاق و پرورش خلاقیت نقش موثری دریادگیری مداوم دارد که بررسی آن موضوع اصلی این پژوهش می باشد.کلیدواژه ها
خلاقیت، آموزش های خلاق، یادگیری مداوم، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- آسیب شناسی و راهکارهای ارتقا در مقابله با تبعیض زنان از منظر معاهدات بین المللی حقوق زنان
- الزامات و بایسته های حقوقی تبعیض در کار زنان از دیدگاه حقوق ایران و حقوق بین الملل
- نقش و الزامات قانونی مشاوران املاک در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول
- تحولات سن مسئولیت کیفری در قانون جدید مجازات اسلامی با نگاهی بر فقه امامیه
- بررسی تاثیر بازاریابی مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) بر افزایش فروش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.