سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: PSYCONF01_120
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 829
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ناسازگاری و پرخاشگری والدین بر سلامت روان نوجوانان
چکیده مقاله:
امروزه می توان به روشنی به این موضوع پی بردکه از جمله عوامل موثر در بروز اختلال های رفتاری در نوجوان عوامل خانواده به ویژه الگوی رفتاری والدین است. از آن جای که والدین تاثیر گذارترین الگو برای فرزندان هستند. عدم احترام والدین به یکدیگر و ناسازگاری های آن ها می تواند از جمله عوامل موثر در بروز رفتارهای پرخطر در نوجوانان و ایجاد اختلال در سلامت روان آن ها می شود. مسایل خانواده و نوجوانان در جامعه ما از حساسیت زیادی برخوردار است. خانواده به عنوان یک عامل اساسی برای حفظ سلامت جامعه محسوب می گردد. خانواده به عنوان یک واحد زیستی و اجتماعی در جهت تربیت و پرورش ابعاد مختلف روحی – روانی و رشد عاطفی مطلوب اعضای جدید جامعه (کودکان و نوجوانان) نقش اساسی ایفا می کند. در این مقاله توصیفی به اهمیت این موضوع که ناسازگاری و پرخاشگری والدین می تواند تا چه حد در سلامت روان نوجوانان تاثیر گذار باشد می پردازیم. از آن جای که دین اسلام، دین صلح و آرامش است و در بسیاری از احادیث و آیات شریف در آقران کریم به این موضوع پرداخته و انسان ها را به آرامش دعوت می کند می توان با مراجعه به قرآن و احادیث بسیاری از خشونت های رفتاری را کاهش داده و فرزندان خود را با این مسایل آشنا کرده تا از رفتارهای پرخطر آن ها بنا بر حساس بودن دوره سنی آن ها جلوگیری شود. در این مقاله به تثیر ناسازگاری و پرخاشگری والدین بر سلامت روان نوجوانان پرداخته شده است. همچنین در رابطه با پرخاشگری و فشارهای روانی والدین و جلوگیری از عواقب آن در سلامت روان نوجوانان به آموزه های دینی، آیات و روایات و مباحث روانشناسی اشاره شده است.
کلیدواژه ها:
والدين ناسازگار، پرخاشگري، سلامت روان، نوجوانان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/823315/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مزارزیی، یاسین و گرگیج، سلیمه و رییسی، سمیه و لقمان نیا، مهدی،1397،تاثیر ناسازگاری و پرخاشگری والدین بر سلامت روان نوجوانان،کنفرانس ملی دستاوردهای نوین جهان در تعلیم و تربیت، روانشناسی، حقوق و مطالعات فرهنگی - اجتماعی،خوى،،،https://civilica.com/doc/823315
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مزارزیی، یاسین؛ سلیمه گرگیج و سمیه رییسی و مهدی لقمان نیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، مزارزیی؛ گرگیج و رییسی و لقمان نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین سلامت اجتماعی و روانی دانشجویان دانشگاه تهران (ورودی های جدید 93-92)
- بررسی رابطه ی بین ادارک از عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی (مورد مطالعه: شهرداری شیروان)
- رابطه بین سبک های مقابله ای و میزان پرخاشگری با سازگاری فردی اجتماعی در دانش آموزان دوره دوم متوسطه شهر لاهیجان
- نقش تاثیرگذار مدارس بر رشد مهارت های اجتماعی - عاطفی دانش آموزان و سازگاری اجتماعی آنها و شکل گیری شخصیت نوجوان
- بررسی عوامل موثر بر بی تفاوتی اجتماعی (مطالعه در مورد مردم شهر تهران- سال 1394)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.