تاثیر نانوسیال خنک کن با پاشش جت در خنک کاری پیستون موتور دیزل دریایی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI20_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 714
نویسندگان
محقق، سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ندسا)
محقق، سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ندسا)
محقق، سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ندسا)
چکیده
در موتورهای دیزل، با تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی گرمایی حاصل از احتراق، دمای پیشانی شعله می تواند به حدود 2500 درجه سلسیوس برسد. به لحاظ تنش های حرارتی ایجاد شده و نوع آلیاژ مواد مورد استفاده در ساخت سیلندر و سرسیلندر، مانند چدن و آلومینیم که دمای مشخصی را می توانند تحمل نمایند، برای کاهش دما در نقاط داغ نیاز به سیستم خنک کاری مناسب می باشد. یکی از موثرترین روش های انتقال حرارت در صنعت، استفاده از برخورد جت می باشد که تاکنون مطالعات بسیاری بر روی آن انجام شده است. با ورود نسل جدیدی از سیالات بر عرصه علم و صنعت که در اثر افزودن ذرات فلزی در ابعاد نانومتر با ضریب انتقل حرارت بالا به سیال پایه که نانوسیال نیز نام گرفت، تحول شگرفی در زمینه انتقال حرارت به وجود آمد. در این مقاله با تعبیه شیاری توخالی به دور محفظه احتراق و در درون بدنه پیستون و وارد کردن نانوسیال به صورت برخورد جت، به بررسی کاهش دمای پیستون پرداخته خواهد شد. با بررسی نتایج به دست آمده از مطالعه در میان نانوسیالات آب Al2O3، آب CuO و آب TiO2، بیشترین نرخ انتقال حرارت در نانو سیال آب Al2O3 قابل مشاهده می باشد.کلیدواژه ها
موتور دیزل، شیار خنک کننده، جت نانوسیالمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.