بررسی مدل های GIT و NRL بهبود یافته به منظور محاسبه کلاتر سطحی دریا
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI20_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 555
نویسندگان
کارشناسی ارشد الکترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان
کارشناسی ارشد فیزیک دریا، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
چکیده
در این مقاله به بحث و مقایسه ی دو مدل NRL بهبود یافته و GIT پرداخته شده است. هر دو این مدل ها به منظور ارزیابی و محاسبه ی کلاتر سطحی دریا استفاده می گردند. پس از معرفی هر یک از این مدل ها، به بررسی پارامترهای ورودی هریک پرداخته و شرایط استفاده از هریک مورد بررسی قرار می گیرد. سپس به منظور مقایسه ی صحیح مدل های NRL بهبود یافته و مدل GIT، شرایط دریا با استفاده از پارامترهای ارتفاع امواج قابل توجه و سرعت باد مدل سازی شده و در مدل NRL از این پارامتر استفاده می گردد. پس از بررسی پارامترهای ورودی هر مدل، محدوده ی عملیاتی مدل های GIT و NRL بهبود یافته با یکدیگر مقایسه می شود و این محدودیت ها از نظر محیطی و سیستمی مورد بررسی قرار می گیرد. این محدودیت ها شامل زاویه ی سایش، محدوده ی فرکانسی تحت پوشش، وضعیت دریا و انحراف معیار نتایج نهایی از داده های تجربی ارایه شده در کتاب ناتانسون، می باشند. در ادامه روابط محاسبه ی کلاتر سطحی دریا برای هر یک از مدل ها شرح داده می شود و نتایج نهایی به دست آمده از هر مدل بر روی گراف با داده های جداول ناتانسون مقایسه می شود و انحراف نتایج هر یک نسبت به این داده ها مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین در بخش پایانی مقاله، نتایج به دست آمده از مدل NRL بهبود یافته برای کلاتر سطحی بازگشتی از دریا به عنوان تابعی از زاویه ی سایش و همچنین به عنوان تابعی از فرکانس، با داده های تجربی ارایه شده در کتاب ناتانسون مقایسه می گردد و در نهایت با توجه به نتایج و محدودیت های هر مدل، مدل NRL بهبود یافته به دلیل محدودیت های کمتر حین استفاده و نتایج بسیار بهتر نسبت به مدل GIT به عنوان مدل برتر انتخاب می گردد.کلیدواژه ها
رادار، کلاتر سطحی، دریا، مدل GIT، مدل NRLمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.