مطالعه تطبیقی قوانین و مقررات ملی کشورهای امریکا، استرالیا، برزیل و کره جنوبی در ارتباط با الزمات کنواسیون مدیریت آب توازن کشتی ها

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
  • کد COI اختصاصی: NSMI20_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 714
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه زهدی

کارشناس کنوانسیون ها، قوانین و مقررات، موسسه رده بندی ایرانیان

امیرمسعود رضوان پناه

کارشناس ارشد کنوانسیون ها، قوانین و مقررات، موسسه رده بندی ایرانیان

جواد فروغی

کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

استفاده از آب دریا به منظور افزایش ایمنی و پایداری کشتی ها در صنعت کشتیرانی و انتقال حداقل 7000 تا 10000 گونه مختلف در سراسر جهان از طریق آب توازن و احتمال تبدیل این گونه ها به گونه مهاجم در بندر مقصد، موجب شد تا سازمان جهانی دریانوردی کنوانسیون کنترل و مدیریت رسوبات و آب توازن کشتی ها را با هدف جلوگیری از گسترش ارگانسیم های آبزی مضر در سال 2004 مطرح نماید. با توجه به لازم الاجرا شدن این کنوانسیون از 8 سپتامبر 2017 و الحاق جمهوری اسلامی ایران به آن در تاریخ 6 آپریل 2011، و همچنین با در نظر گرفتن این امر که تمامی شناورها برای ورود به آب های ساحلی بندر مقصد بایستی الزامات ملی مربوط به آب های تحت حاکمیت آن کشور را رعایت نمایند، لذا نیاز به مطالعات گسترده در خصوص کنوانسیون، قطعنامه ها، راهنماهای مربوطه و قوانین ملی دیگر کشورها جهت اجرایی نمودن بهتر این کنوانسیون و تدوین قوانین و مقررات ملی ایران همواره دیده می شود. در این مقاله، قوانین و مقررات گارد ساحلی ایالت متحده آمریکا و قوانین ملی کشورهای استرالیا، برزیل و کره جنوبی استخراج و الزامات، گواهی نامه ها و طرح های مدیریتی هر کدام، با هدف ارتقاء دانش فنی و اطلاع رسانی جهت تدوین قوانین ملی ایران و همچنین کشتی هایی که قصد ورود به بنادر کشورهای فوق را دارند، به دقت بیان و بررسی شده اند.

کلیدواژه ها

کنوانسیون مدیریت آب توازن و رسوبات کشتی ها، گونه های مهاجم، قوانین و مقررات ملی، آب توازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.