بررسی راهکارهای جذب رضایتمندی نفتکش های ورودی به پایانه نفتی خارک
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: بیستمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI20_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک
مربی گروه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک
مربی گروه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک
چکیده
شرکت پایانه های نفتی ایران سازمانی است عملیاتی، تخصصی و حرفه ای که در حوزه های ذخیره سازی، اندازه گیری، ارایه خدمات آزمایشگاهی، عملیات صادرات و واردات نفت خام و مواد نفتی و میعانات گازی و خدمات دریایی فعالیت می نماید. در دنیای رقابتی امروز، مشتریان در کانون اصلی توجه شرکت ها قرار دارند و وفاداری آنان عامل اصلی کسب مزیت رقابتی سازمان ها است. از این رو بررسی تاثیر کیفیت خدمات و بررسی راهکارهای جذب رضایتمندی نفتکش های ورودی به پایانه نفتی خارک در جهت تکمیل و ارتقای زنجیره ارزش نفت و گاز کشور و ایفای نقش شایسته در پایداری و انعطاف پذیری بهینه زنجیره تامین انرژی ملی، منطقه ای و بین المللی امری ضروری است. داده های این پژوهش با استفاده از ماتریس اهمیت عملکرد تحلیل شده است. براساس نتایج تحقیق، عوامل موثر در جذب رضایتمندی نفتکش های ورودی به پایانه نفتی خارک شامل کیفیت خدمات، سیستم مدیریت ایمنی، زمان پهلوگیری، زمان بارگیری، زمان تخلیه فرآورده های نفتی، رویه اداری پذیرش بارگیری یا تخلیه و آزادسازی کشتی، به روز بودن تجهیزات، هزینه خدمات، میزان خدمات دریایی، ارایه خدمات رایگان اضافی، توانمندی کارکنان، پاسخگویی کارکنان، توجه به نیازها و خواسته های مشتریان، کاربرد فناوری اطلاعات، موقعیت جغرافیایی بندر، قابلیت اطمینان و شایستگی خدمات بنادر، کیفیت تسهیلات بندر، سرعت بالای ارایه خدمات، ظرفیت پایانه، ارایه خدمات مطابق قوانین بین المللی، شرایط محیطی و محدودیت آبخور است.کلیدواژه ها
ترانزیت، بندر بوشهر، ظرفیت ترانزیتمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.