نانولوله های کربنی برای شیرین سازی آب: ارزیابی عملکرد و موانع فعلی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICESIT01_090
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 583
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن کریمیان

کارشناس ارشد بهداشت ایمنی و محیط زیست(HSE)، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

الهه میانه ساز

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

کاظم روغنی

کارشناس ارشد آموزش محیط زیست،واحد شهرری،دانشگاه پیام نور

ایلناز متظر الحجه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

چکیده

پیشرفت سریع دنیا در زمینه نانو تکنولوژی محققان را درفناوری های شیرین سازی آب به روش نانو تکنولوژی مشتاق کرده است.توسعه و پیشرفت سریع توسط تعداد قابل توجهی تحقیقات علمی در مورد دستکاری نانومواد در فن آوری های مختلف نمک زدایی به دست آمده است.با افزایش تقاضا در سراسر جهان، انقلاب تکنولوژی های آب شیرین کن با استفاده از مواد CNT به منظور کاهش برخی از نگرانی ها، به ویژه مسایل مربوط به انرژی، به نظر می رسد یک گزینه قابل قبول باشد.در این چارجوب این مقاله بینش عمیقی را در استفاده از cntها برای اجرای عملکرد دسترسی به نمک زدایی آب های شور و لب شور به شیوه ای جامع فراهم خواهد کرد.خواص انتقالی و ویژگی های شیمیایی این نوع مواد جدید به طور بالقوه موجب تسریع جریان انتقال آب وحذف نمک میگردد. بر اساس کارهای محاسباتی و تجربی که طی دهه گذشته انجام شده است، شرح مفصلی در مورد دانش فعلی مربوط به بهره برداری از CNTs در شیرین سازی آب بیان شده است. موانع فعلی و چالش های آینده مربوط به این تکنولوژی مورد توجه قرار گرفته است.با ابداع روش های جدید، فرصت های جدیدی برای توسعه تکنولوژی و تجارت فراهم میشود. استفاده از CNTs در شیرین سازی آب به اثبات رسیده و پیش بینی شده است که استفاده از CNTs در آب شیرین کن چشم انداز بسیار امیدوار کننده ای دارد و رهبری آینده این حوزه را بر عهده خواهد گرفت.

کلیدواژه ها

نمک زدایی، نانولوله های کربنی ،غشا، الکترود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.