بررسی باورهای عامیانه در آیین ازدواج هرمزگان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پژوهشنامه اورمزد، دوره: 11، شماره: 43
  • کد COI اختصاصی: JR_OURMAZD-11-43_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه غلامرضایی کهن

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و استادیار زبان و ادبیات فارسی

سهراب سعیدی

کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی

چکیده

باورها از اقلیمی به اقلیم دیگر راه می یابد، با آیین ها و عقاید اساطیری آنان درمی آمیزد و صورتیتازه به خود می گیرد یا به همان شکل رواج می یابد. بعضی از باورها دامنه گسترده ای دارند و دراغلب فرهنگ ها دیده می شوند و ریشه در حقایقی دارند که میان ملل به اسطوره مبدل شده اند.مردم هرمزگان نیز به مانند سایر نقاط کشور پایبند بعضی از عقاید و باورها هستند که به درست یانادرست آن ها اعتقاد دارند و نسل به نسل این عقاید را انتقال داده و به آن ها عمل می کنند از آنجاکه برای شناخت هر ملتی باید آداب و رسوم و اعتقادات آن ملت را مورد بررسی قرار داد اینمقاله به شیوه تحلیل محتوا و با ابزار مشاهدات عینی و مصاحبه به بررسی باورهای عامه درآیینازدواج هرمزگان می پردازد و معلوم می شود مردم هرمزگان در تمام مراحل آیین ازدواج باورهایمخصوص به خود دارند که هنوز هم درمواردی پایبند آن باورها هستند.

کلیدواژه ها

آیین ازدواج، هرمزگان، باورها و عقاید عامیانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.