مطالعه خواص اپتیکی نانوذرات نقره با استفاده از تیوری می

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس کشوری علوم پرتوی: نقش پرتو در تشخیص و درمان
  • کد COI اختصاصی: RSMED01_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 835
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاظم نقوی

گروه فیزیک، واحد کرمان ، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمان، ایران

چکیده

درباره نانو ذرات فلزی، بیش از دیگر مواد تحقیق انجام شده است. آنها به دلیل وابستگی ویژه رزونانس پلاسمون سطح SPR به ویژگی های نانو ذرات و محیط، توجه محققان را به خود جلب کرده اند. پلاسمون سطحی تحت کنترل تاثیرات متعددی است: ضریب دی الکتریک نانو ذرات، اندازه و شکل نانو ذرات فلزی و تاثیر واسطه های محیطی. نانو ذرات نقره استفاده زیادی در الکترونیک، صنایع شیمیایی و دندانپزشکی، به خاطر مقاومت بالای اکسایش و مقاومت در برابر فعالیت های باکتریایی دارند . در این پایان نامه تیوری می را بیان کرده و با تیوری های دیگر مقایسه میکنید و سپس با استفاده از نرم افزار مطلب و داده های حقیقی موجود، رابطه میزان جذب نانوذره نقره با طول موج و اندازه ذره بررسی میکنید اگر ابعاد ذره از یک نانومتر به 15 نانومتر تغییر کند با افزایش ابعاد ذرات، مقدار جذب نیز به صورت عمودی افزایش پیدا میکند. نانو ذرات نقره یک باند جذب پلاسمون قوی در ناحیه مریی می دهد که در طول موج بین 385-390 نانومتر واقع شده است. اگر ابعاد ذره از 15 تا 30 نانومتر افزایش یابد، نتایج شبیه سازی شده نشان می دهد که سیر صعودی نقطه پیک جذب بهصورت مایل به راست می باشد که باند جذب پلاسمون قوی در ناحیه مریی در طول موج 385-396 نانومتر واقع شده است و اگر ابعاد ذره از 30 تا 50 نانومتر افزایش یابد این بار پیک جذب سیر نزولی را در پیش می گیرد و باند جذب پلاسمون قویی در ناحیه مریی در طول موج 405-395 نانومتر واقع شده است و بهطورکلی ماکسیمم جذب برای نانو ذرات نقره در قطر 34.44 نانومتر رخ می دهد

کلیدواژه ها

نانوذرات نقره، سطح مقطع خاموشی، پلاسمون ذره ای، تیوری می ، رزونانس پلاسمون سطح، طیف Uv-Vis ، طول موج، پیک جذب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.