احتراق سریع با پالس های لیزری از طریق تونل زنی لیزری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس کشوری علوم پرتوی: نقش پرتو در تشخیص و درمان
  • کد COI اختصاصی: RSMED01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 427
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد حسینی مطلق

شیراز دانشگاه آزاد اسلامی گروه فیزیک

سیده نسرین سلوکی نژاد

شیراز دانشگاه آزاد اسلامی گروه فیزیک

چکیده

به تازگی با اختراع لیزر پتاوات، تونل زنی لیزر در یک پلاسمای DT چگال پیشنهاد شده است. در این مقاله با معرفی نیروی پاندروماتیو به بررسی و محاسبه ی این نیرو پرداخته شده است. همچنین انرژی یون ها، سرعت تونل زنی و زمان تونل زنی در دو حالت بررسی می شود: در حالت اول جرم یونی، جرم کاهش یافته ی دوتریوم تونل زنی و زمان تونل زنی در دو حالت بررسی می شود: در حالت اول جرم یونی، جرم کاهش یافته ی دوتریوم و تریتیوم و در حالت دوم جرم یونی، جرم دوتریوم (با غلظت کم تریتیوم) در نظر گرفته شده است. نتیجه گرفتیم که این پارامترها دراین دو حالت خیلی بهم نزدیک می باشند. بنابراین می توان در کپسول DT غلظت تریتیوم را خیلی کم کرد طوری که بتوان از جرم آن صرفنظر کرد. بدلیل اینکه تولید تریتیوم گران است حالت دوم از لحاظ اقتصادی خیلی مقرون به صرفه است .

کلیدواژه ها

تونل زنی، نیروی پاندروماتیو، دوتریوم، تریتیوم

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.