نقش بازاریابی در صادرات و شناسایی موانع و مشکلات پیش روی آن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و اقتصاد با رویکرد اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: RMCE01_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1140
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نجاریان

کارگزار رسمی گمرک ایران ،دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی

علیرضا علیزاده تمیز

مدرس و عضو هییت علمی موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار

چکیده

اگر ما بخواهیم وارد بازارهای جهانی شویم، بهترین و ساده ترین راه برای این کار صادرات است. بعضی از شرکت ها زیاد در صادرات فعال نیستند و فقط مازاد و باقیماده ی محصولات خود را صادر می کنند اما بعضی دیگر در این زمینه فعال هستند به هر صورت در هر دوی این شرکت ها محصولاتشان در کشور خودشان تولید می شود. برای اینکه ما بتوانیم کشورهای هدف خود برای صادرات را بشناسیم نیاز به بازاریابی داریم. بازاریابی این امکان را به ما می دهد که بتوانیم محصولات خود را به کشورهای هدف معرفی کنیم و اعتماد آن ها را جلب نماییم. دانش بازاریابی وابسته به ارتباط و عمق اطلاعات بازاریابی موجود در شرکت ها است. شرکت هایی که از اطلاعات مربوطه، دقیق و به موقع استفاده می کنند در موقعیت های بهتر برای پاسخگویی به مشکلات صادراتی قرار دارند. اطلاعات مربوط به صادرات و به طور خاص اطلاعات بازار به عنوان جدی ترین مشکل شرکت های تولیدی در کشورهای در حال توسعه ذکر شده است. اقتصاد ایران در حال حاضر در پیچ و خم مسایل و مشکلات گوناگون اقتصادی، چنان در هم گره خورده است که علیرغم رشد اقتصادی بسیار در زمینه های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، هنوز در تبادلات بازرگانی حتی با کشورهای همجوار با مشکلات عدیدهای روبروست که به طور مسلم چنانچه راه حلی اساسی برای آن اندیشه نشود، اولین مانع مهم در راه توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی خواهد بود؛ در حقیقت شاید هنوز به مفهوم دقیق توسعه که نشان دهنده رشدی همه جانبه و گسترده در خصوص آگاهی، تعهد و احساس مسوولیت در جامعه و در سطح کلی جهان است، چندان که باید و شاید توجه نشده است. برای انجام صادرات موفق که از زمره مسوولیتهای مدیران بازرگانی خارجی است. ابتدا باید مشکلات و موانع صادرات غیرنفتی را باز شناخت

کلیدواژه ها

بازاریابی صادراتی، صادرات، تجارت خارجی، موانع و مشکلات صادرات، صادرات غیرنفتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.