اثر پسماندهای حاصل از سوخت زباله شهری روی نفوذپذیری بتن
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی بتن ایران
- کد COI اختصاصی: NCCICI07_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 511
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - نوسازی مدارس استان تهران
دانشجوی دکتری عمران - نوسازی مدارس استان تهران
چکیده
امروزه دو مسیله ای که در زمان های پیشین نیز مورد توجه مهندسین بوده است اهمیت بسیار زیادتری پیدا کرده است. این دو مسیله یکی بحث اقتصاد و دیگری موضوع محیط زیست می باشد، بگونه ای که انجام طرح ها و تحقیقات جدید در اکثر موارد جدا از مسیله فنی و علمی، رویکردی کاملا محسوس به مسایل اقتصاد ومحیط زیست دارند.در صنعت بتن استفاده ی کمتر از منابع و مصالح طبیعی و حذف زباله های موجود در زیستگاه ها یا همان بحث زباله خور نمودن بتن به سبب اینکه شامل هر دو موضوع مورد نظر می باشند باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. در راستای عملی کردن و مطالعه در این خصوص، در نوشتار حاضر به تحقیق در مورد اثر کاربرد خاکستر حاصل از سوخت زباله شهری به عنوان یک فیلر طبیعی بر روی میزان نفوذ پذیری بتن پرداخته شده است. این تحقیق که به صورت آزمایشگاهی انجام شده است شامل استفاده از خاکستر حاصل از سوختن زباله های شهری به صورت درصدی از وزن سیمان در ساختار چندین طرح مخلوط بتن می باشد. نتایج بدست آمده رابطه بین نفوذ پذیری بتن و درصدهای مختلف خاکستر زباله استفاده شده را نشان می دهد که با نفوذپذیری بتن معمولی ساخته شده با همان طر حهای مخلوط (نمونه های شاهد)، مقایسه شده و نتیجه گیری لازم صورت گرفته است. ضمنا سعی شده است که یک درصد مناسب و بهینه برای میزان خاکستر زباله مورد مصرف در بتن برای کاهش نفوذ پذیری بدست آید.کلیدواژه ها
بتن، خاکستر، نفوذپذیری، زباله، محیط زیست، تراوایی، بتن نفوذناپذیرمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.