سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MTMAYBOD05_028
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 142
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان کارایی بتن با استفاده از نتایج آزمایشگاهی مقاومت فشاری در نمونه های تقویت شده با الیاف شیشه ای
چکیده مقاله:
خرابی و انهدام بتن به شدت به تشکیل ترکها و ریز ترکها بستگی دارد. با افزایش بارگذاری, ریز ترکها به هم متصل شده و ترکها را تشکیل میدهند . به منظور رفع این مشکل و همچنین ایجاد شرایط همگن، در چند دهه اخیر از یکسری رشته های نازک که در تمام حجم بتن گسترده شده است، استفاده میگردد؛ که به آنها الیاف گفته میشود. از جمله ی پر کاربردترین الیاف مورد استفاده در بتن, الیاف شیشه میباشد. . بتن مسلح به الیاف شیشه، مادهای کامپوزیت شامل یک ملات از سیمان هیدرولیکی و سنگدانه ی ریز است که با الیاف شیشه تقویت میشود. استفاده از الیاف شیشه در بتن باعث بهبود ویژگی های بتن میشود که از جمله میتوان به افزایش مقاومت کششی, افزایش مقاومت خمشی, بهبود مقاومت ضربه, افزایش میزان جذب انرژی, بهبود رفتار بتن در ناحیه ی غیرخطی و شکل پذیری بالا اشاره کرد. به منظور بررسی مقاومت فشاری, در بتن تولید شده به دو روش پیش مخلوط و اسپری, 15 طرح اختلاط حاوی درصدهای مختلف الیاف شیشه و مواد پوزولانی (میکروسیلیس, متاکایولین و نانوسیلیس) در روش پیش مخلوط و 14 طرح اختلاط در روش اسپری, مورد آزمایش قرار گرفته است. از نتایج بدست آمده چنین میتوان برداشت کرد که مقاومت فشاری در بتن مسلح به الیاف شیشه, تا حد زیادی به کیفیت ملات بستگی دارد. بر این اساس ملاحظه میشود که اضافه نمودن الیاف شیشه باعث کاهش مقاومت فشاری بتن میشود. با توجه به این نتایج, کاهش مقاوت فشاری نمونه های تقویت شده با الیاف شیشه در حضور مواد پوزولانی به حداقل میرسد. در بین نمونه های مسلح به الیاف شیشه, بیشترین مقادیر مشخصه ی خصوصیات مکانیکی, مربوط به طرحهای حاوی %10 و %15 متاکایولین میباشد. استفاده از نانوسیلیس در طرح های اختلاط, باعث کاهش شدید مقاومت فشاری در بتن مسلح به الیاف شیشه میشود.
کلیدواژه ها:
بتن مسلح به الياف شيشه،ميكروسيليس،متاكويولين ،نانوسيليس،مقاومت فشاري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/818177/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرام، علی و مختاری، منصور،1397،بررسی میزان کارایی بتن با استفاده از نتایج آزمایشگاهی مقاومت فشاری در نمونه های تقویت شده با الیاف شیشه ای،پنجمین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در عمران،معماری و شهرسازی،میبد،،،https://civilica.com/doc/818177
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آرام، علی؛ منصور مختاری)
برای بار دوم به بعد: (1397، آرام؛ مختاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر درصدهای مختلف الیاف فولادی و شیشه و ترکیب الیاف فولادی و شیشه بر خواص عملکردی بتن
- بررسی تاثیر درصد الیاف و میکروسیلیس بر روی خواص مکانیکی بتن مسلح شده با الیاف شیشه
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر فوق روان کننده برپایه پلی کربوکسیلات و الیاف شیشه بر مشخصات مکانیکی بتن سبک سازه ای با سنگدانه لیکا
- مطالعه آزمایشگاهی اثرات الیاف شیشه بر مقاومت مکانیکی بتن و مقایسه با بتن حاوی الیاف پلی پروپیلن
- بررسی خواص مهندسی بتن الیافی با الیاف پلی پروپیلن اصلاح شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.