سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHC05_009
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت هپاتیت C در زندانیان و برنامه کشوری کنترل آن
چکیده مقاله:
هپاتیت C یکی از علل مهم نارسایی کبدی و پیوند کبد می باشد. عوامل شناخته شده این بیماری شامل دریافت خون و فرآورده های آلوده آن، اعتیاد تزریقی یا استنشاقی، رفتارهای پر خطر جنسی (شرکای جنسی متعدد، ابتلاء به بیماری های قابل انتقال جنسی، همجنس بازی) خالکوبی، استفاده از تیغ و سرنگ مشترک می باشد. علیرغم شیوع هپاتیت C به میزان % تا % در جمعیت عادی آمریکا، این میزان در معتادان تزریقی و زندانیان تا 80% گزارش شده است. مطالعات مختلف انجام شده در دنیا حاکی از آن است که در صد بسیار بالایی از زندانیان را مصررف کنندگان مواد مخدر تشکیل می دهند که عده ای از آنها معتادان تزریقی بوده و به این علت در معرض خطر ابتلاء به هپاتیت C قرار دارند و از طرف دیگر رفتارهای پر خطر همچون استفاده از تیغ و سرنگ مشترک، خالکوبی، ... در این گروه شایع می باشد. از طرفی 29% تا 43% افراد آلوده به هپاتیت C در آمریکا در سال 1997 سابقه زندان داشتند. مطالعات انجام شده در ایران در نواحی مختلف در مورد هپاتیت C در معتادان تزریقی از 11/3% در شهرکرد تا 88/9% در رشت، 80% در تهران، 60% در اصفهان، 56% در اراک، 35% در همدان و 64/8% در بندرعباس متغیر بوده است. یکی از دلایلی عمده اختلاف میزان آلودگی روش های تشخیصی مختلف بکار رفته بوده است. البته نوع روش های انتقال، سبک زندگی، نوع جرایم و رفتارهای پر خطر در هر نواحی مختلف می باشد که باید در استراتژی کنترل این بیماری باید در نظر گرفته شود. براساس اظهارات رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، جمهوری اسلامی ایران، برنامه حذف هپاتیت های ویروسی را تهیه کرده و بر این اساس دیده وری هپاتیت در زندانیان در حال اجرا می باشد. علاوه بر این با کمک سازمان زندان ها، واکسیناسیون هپاتیت B را در تمام زندان های کشور برای افراد 25 تا 40 ساله انجام می گردد. بیماریابی و درمان رایگان بیماری هپاتیت C نیز با مشارکت مرکز تحقیقات بیماری های کبد و گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران در زندان ها انجام می شود. اما با توجه به گرانی این داروها و تعداد زیاد زندانیان، ادامه این کار مورد سوال است. با توجه به بالا بوده خطر ابتلا به هپاتیت C در زندانیان بخصوص زندانیان بند مواد مخدر و خطراتی که در درجه اول خانواده ایشان و در مقام بعدی کلیه افراد اجتماع را از جهت ابتلا پس از آزادی آنان از زندان تهدید می کند نیاز به یک پانل تخصصی در این مورد می باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/818108/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محتشم امیری، زهرا و همایی راد، عنایت اله و جعفری شکیب، رضا و رضوانی، سید محمود،1397،مدیریت هپاتیت C در زندانیان و برنامه کشوری کنترل آن،اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونتهای منتقله از خون (پنجمین کنفرانس هپاتیت مشهد)،مشهد،،،https://civilica.com/doc/818108
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، محتشم امیری، زهرا؛ عنایت اله همایی راد و رضا جعفری شکیب و سید محمود رضوانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، محتشم امیری؛ همایی راد و جعفری شکیب و رضوانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- گزارش یک مورد میوپاتی التهابی در زمینه بدخیمی غده تیموس(تیموما)
- گزارش یک مورد حادثه عروق مغزی(CVT) در اثر مصرف دارو های OCP
- گزارش یک مورد خونریزی تاخیری داخل جمجمه در کودک 6ساله پس از تروما به سر
- استفاده از روش تلفیقی موج دوم روانشناسی مثبت و هنردرمانی مثبت جهت کاهش اعتیاد به پورن، خودارضایی و افسردگی از طریق مشاوره حضوری و از راه دور مطالعه ی موردی
- Congenital bladder and urethral agenesis: case report and management
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.