اخراج شروعی دوباره برای فرد و سازمان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی الگوهای نوین در مدیریت و کسب و کار با رویکرد حمایت از کارآفرینان ملی
  • کد COI اختصاصی: MBAC01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 427
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه سادات هفت لنگ بختیاری

دانشجوی MBA ، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران،

زینب سازور

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع، دانشکده فنی، دانشگاه تهران،

مهران سپهری

دانشیار، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف،

چکیده

در دنیای امروز کسب و کار همه مولفه های یک صنعت در حال تغییر می باشد. زمانی سرمایه ی یک کسب و کار داشته های فیزیکی آن بود و حال به سمتی می رویم که سرمایه اصلی یک کسب و کار، نیروی انسانی و دانش تولید شده آن است. لذا با تغییر این مولفه ها ناگزیر به تغییر سایر مولفه های سازمانی از جمله رفتار در سازمان می باشیم. با بررسی های صورت گرفته به این نکته رسیدیم که در تمامی مباحث رفتار سازمانی، تحقیقات و آموزه های بسیاری همگام با این تغییرات صورت گرفته است و لیکن در ارتباط با اخراج و برکناری در سازمان ها نوشتاری مستقل وجود ندارد و در هیچ کدام بحث از چگونگی بکارگیری سیاست های مثمر ثمر سازمانی جهت اخراج کارآمد پرسنل نشده است. با مطالعات صورت گرفته به این نتیجه دست یافتیم که در بحث اخراج مسایلی همچون انگیزش سازمانی، مدیریت استرس، مدیریت تغییر، مدیریت تعارضات، وفاداری و فرهنگ سازمانی و همچنین تصمیمات قاطع و به موقع رهبری میتواند تاثیرگذار باشد به نحوی که صورت برکناری را از یک موضوع منفی سازمانی به مسالهای در جهت سرعت بخشیدن برای رسیدن به چشمانداز فرد و سازمان تلقی گردد. لذا در این جا بر آن شدیم تا ارتباطات اخراج و رهبری در سازمان را به صورت کامل بررسی نماییم. روش تحقیق در مطالعه ی پیش رو گراندد تیوری می باشد. سازمان های مورد مطالعه شرکت کاله، هلدینگ مشهد، شرکت حمل و نقل بین المللی هژیر برنا ترابر و یک شرکت در زمینه ی نفت و گاز هستند. امیدواریم بتوانیم با ارایه ی راهکارهای پیشنهادی افق تازهای را در این باب بگشاییم.

کلیدواژه ها

رهبری کوآنتومی، اخراج و برکناری، مدیریت تغییر، مدیریت استرس، مدیریت تعارضات، انگیزش، گراندد تیوری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.