راهبردهای مهندسی میکروسیستم‌ها (MEMS) در آینده صنایع ایران

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME10_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3919
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا یوسفی

استاد، مرکز کارگاههای آموزشی، دانشگاه صنعتی شریف

سعیده خطیبی راد

دانشجوی دکترا، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف

احمد حسینی سیانکی

استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرک

چکیده

در این تحقیق، بعد از بررسی و مطالعه فعالیتهای انجام شده در زمینه مهندسی سیستمهای میکروالکترومکانیکی درداخل کشور، منطقه و تعدادی از کشورهای پیشرفته، تحلیل SWOT انجام گرفت که منجر به ارائه 14 استراتژی دراین زمینه ها گردید. استراتژیهای بدست آمده به دو روش QSPM و ارتباط با چشمانداز بیست ساله کشور، ارزیابی و اولویت- بندی شدند. استراتژیهای زیر بالاترین اولویت را در هر دو روش کسب کرده اند: - حمایت مالی دولت در قالب تسهیلات بانکی و ارزی از فعالیتهای صنعتی و پژوهشی در زمینه MEMS گسترش آموزش و پژوهش کاربردی فنآوری MEMS در صنایع نظامی و هوافضا، - تشکیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی با خرید تجهیزات مدرن برای بومی ساختن فنآوری MEMS استفاده وگسترش قابلیتهای موجود درداخل کشور برای تولید و مونتاژ قطعات برای ورود به بازارهای منطقه با تاکید بر قطعات صنعتی مورد نیاز در صنایع زیر بنایی کشور

کلیدواژه ها

چشم انداز 20 ساله، راهبرد، میکروسیستمها.،QSPM،SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.