سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ISME26_204
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 185
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و ساخت پمپ ضربانی با کاربرد آزمایشگاهی در شبیه سازی سیستم گردش خون
چکیده مقاله:
سیستم های گردش خون مصنوعی نقش غیر قابل انکاری در تست و توسعه دستگاه های کمک بطنی، دریچه های قلبی، قلب های مصنوعی، ریه های مصنوعی، پیوند عروق و پمپ های بالنی داخل آیورتی دارند. همچنین در مهندسی بافت دریچه های قلبی و دیگر مطالعات مرتبط با سیستم قلبی عروقی نیز می توان از سیستم های گردش خون مصنوعی بهره برد. یکی از ارکان اصلی این سیستم ها جریان پالسی شبیه پالس جریان خروجی قلب می باشد که توسط پمپ پالسی تولید می شود. در این پژوهش یک پمپ پالسی با قابلیت برنامه نویسی و تغییر الگوی حرکتی برای شبیه سازی بطن چپ بعد از طراحی در نرم افزار سالیدورک جهت استفاده در سیستم گردش خون مصنوعی ساخته شد. ارزیابی عملکرد پمپ پالسی در یک سیستم گردش خون مصنوعی متشکل از منابع کمپلیانس، شیر مقاومت متغیر و سیستم کنترل، طی آزمایش هایی انجام شد. نتایج حاصل از این آزمایش ها نشان می دهند تغییر الگوی حرکتی موتور پلهای از سرعت ثابت به سرعت متغییر و کنترل آن در یک سیکل (360 درجه)، می توان شکل موج های فشار و جریان فیزیولوژیک را تولید کرد. نتایج کلی از این سیستم، عملکرد مورد قبول این پمپ را در شبیه سازی شرایط فیزیولوژیکی تایید می کنند. پمپ طراحی شده و قابلیت نرم افزاری برای تولید شکل پالس های جریان متفاوت را دارا می باشد لذا از این سیستم علاوه بر کاربردهای ذکر شده، در آزمایشگاههای سیالات زیستی و حتی برای بیوراکتورهای کشت سلولی و ... نیز می توان استفاده کرد
کلیدواژه ها:
سیستم گردش خون مصنوعی، پمپ پالسی، مقاومت محیطی، کمپلیانس شریانی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/816962/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفرزاده، بهروز و نیرومنداسکویی، هانیه و قالیچی، فرزان،1397،طراحی و ساخت پمپ ضربانی با کاربرد آزمایشگاهی در شبیه سازی سیستم گردش خون،بیست و ششمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/816962
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جعفرزاده، بهروز؛ هانیه نیرومنداسکویی و فرزان قالیچی)
برای بار دوم به بعد: (1397، جعفرزاده؛ نیرومنداسکویی و قالیچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی آزمایشگاهی رابطه نشت- فشار بر روی لوله فولادی قدیمی
- آنالیز انرژی و اقتصادی سیستم گرمایش ترکیبی خورشیدی برای یک ساختمان مسکونی در شهرکرمان
- بررسی تجربی تاثیر زمان شروع پاشش سوخت و مقدار اضافه هوا بر احتراق موتور RCCI
- شبیه سازی عددی دریچه ی آئورت مصنوعی و بررسی اثر غلظت و فشار خون بر جریان گذرنده از آن
- ارائه روابط پیش بینی وقوع حوادث در شبکه های توزیع آب شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.