بررسی نگرش جامعه میزبان نسبت به توسعه گردشگری تجاری(مطالعه موردی : شهرستان لامرد)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش رقابت پذیری و آینده تحولات شهری
- کد COI اختصاصی: IGUPA01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 456
نویسندگان
شهردارشهرلامرد
کارمندشهرداری لامرد
کارمندشهرداری لامرد
چکیده
صنعت گردشگری از جمله صنایع پویا در عصر حاضر است که به عنوان راهکاری برای دستیابی به توسعه توسط بسیاری از کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه دنبال می شود. جاذبه های گردشگری از تنوع زیادی برخوردار هستند و گردشگران بر اساس علایق خود از مکانها بازدید می کنند و از جاذبه های مهم در بین جاذبه های گردشگری، جاذبه های گردشگری اقتصادی می باشند. ایران با دارا بودن مناطق گردشگری اقتصادی از جمله کشورهایی که دارای آثار متعدد گردشگری است و این نقاط در نقاط مختلف کشور و بویژه نقاط شهری پراکنده هستند. امروزه توجه به نیازها و خواسته های گردشگران در مسافرت به یک مکان و همچنین توجه به دیدگاه ها و نظرات آنها، در برنامه ریزی و ساماندهی گردشگری در یک مکان و طراحی زیر ساخت های مرتبط با گردشگری، از اهمیت خاصی برخوردار است. هدف از تحقیق حاضر بررسی نگرش جامعه میزبان در بازدید از جاذبه های گردشگری این شهرستان بوده است.مقاله بر اساس یافته ها و نتایج یک بررسی میدانی و همچنین تکمیل پرسثنامه توسط گردشگران و تحلیل و استخراج نتایج با استفاده از نرم افزار SPSS تهیه شده است. در نهایت با استفاده از تکنیک swot نقاط قوت و ضعف و همچنین فرصت ها و تهدیدات گردشگری در شهرستان لامرد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، مکان های گردشگری شهر در بسیاری از موارد فاقد امکانات و تسهیلات لازم برای جلب رضایت گردشگران بوده است که ضروری است که برای ساماندهی گردشگری در این شهر اقدامات لازم برای رفع کمبودها و نواقص رفع موجود در جهت بهینه سازی جریان گردشگری صورت گیرد.کلیدواژه ها
گردشگری،جامعه میزبان ،رضایت گردشگران، لامرد، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.