مطالعه عددی فرآیند برش دقیق و بررسی اثر نیروها و هندسه ابزار بر دقت قطعه و عوامل مؤثر برعمر ابزار به روش المان محدود(FEM)
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
- کد COI اختصاصی: ICME08_106
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1399
نویسندگان
کارشناس ارشد، مکانیک( ساخت و تولید)، دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناس ارشد، مکانیک( ساخت و تولید)، دانشگاه علم و صنعت ایران
استادیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
برش دقیق یکی از روشهای اقتصادی و دقیق تولید قطعات در شکل دهی فلزات می باشد که در آن قطعه با لبه برشی تمیز و دقیق و بدون نیاز به عملیات ثانویه تولید میگردد. در این تحقیق این فرآیند در نرم افزار Abaqus مدلسازی شد و اثر پارامترهایی نظیر کلیرانس، ابعاد v- رینگ و نیروهای ورقگیر و سنبه مخالف بر کیفیت قطعه و عمر ابزار بررسی شده است. در ابتدا بخشی از نتایج بدست آمده به روش المان محدود با نتایج آزمایشگاهی موجود در بعضی مراجع اعتبارسنجی گردید که در مقایسه، تطابق خوبی بین نتایج شبیه سازی و نتایج آزمایشگاهی موجود در این مراجع مشاهده شد.افزایش ارتفاع v- رینگ در ورقگیر و کاهش کلیرانس باعث افزایش دقت قطعه خواهد شد. به کارگیری نیروی زیاد درورقگیر و سنبه مخالف(پران)، با افزایش فشار هیدرواستاتیک در باند برش به عنوان عامل مؤثر در کاهش سرعت رشد حفره ها در ساختار کریستالی مواد و تأخیر در شکست، افزایش عمق برش تا ۱۰۰ % را موجب می شود. اما این عوامل باعث افزایش استهلاک پرس و کاهش عمر قالب نیز خواهد شد. استفاده از v- رینگ در ماتریس علاوه بر ورقگیر، جهت کاهش این اثرات مخرب پیشنهاد می شود. دو معیار شکست نرم در برش دقیق، ترسیم شده و مقایسه گردید.کلیدواژه ها
برش دقیق , v- رینگ، سنبه مخالف (پران)، فشار هیدرواستاتیک، معیار شکستمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مکانیزم جدید رابط بین صفحه متحرک و ثابت ربات موازی صفحه ای
- تحلیل عددی کمانش پوسته استوانهای کامپوزیت تحت فشار یکنواخت خارجی با در نظر گرفتن جدایش بین الیه ها و رشد آن با استفاده از روش المان های چسبنده
- تحلیل عددی مخزن استوانه ای جدار نازک به روش متقارن محوری و مقایسه آن با حل دقیق
- بررسی تاثیر نرخ سرد شدن بر سختی و ریز ساختار یک آلیاژ
- مروری بر کامپوزیتهای فلزی؛ ویژگیها و روشهای تولید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.