تدوین نرم افزاری مناسب جهت افزایش خلاقیت در تولیداز مرحله طراحی تا ساخت به کمک سیستم های خبره

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME08_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید معاونیان

استادیار دانشگاه فردوسی مشهد دانشکده مهندسی مکانیک گروه مکانیک

سعید داود آبادی فراهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده

یکی از مشکلات اساسی در فرایند طراحی و ساخت عدم وجود یک قاعده و روش کلی می باشد که براساس آن بتوان موفقیت و پیشرفت کار را تضمین کرد اگرچه تولید یک قطعه صنعتی از مرحله طراحی تا ساخت دارای پیچیده گی های زیادی می باشد ولی گامهای بسیار ارزشمندی در زمینه نظام مند کردن آن برداشته شده است دراین تحقیق با تدوین نرم افزاری مناسب به کمک زبان برنامه نویسی VISUAL BASIC رهیافت جدیدی را در فرایند طراحی و ساخت قطعات صنعتی به گونه ای نظام مند معرفی کرده ایم اساس کار این نرم افزار هدایت فرایند طراحی به گونه ای نظاممند به کمک شیوه ای که طراحان آلمانی آن را تنظیم کرده اند می باشد با استفاده از این نرم افزار که قادر به برقراری نوعی انسجام و هماهنگی بین طراحان گوناگون در قسمتهای مختلف طراحی و ساخت یک محصول خواهیم بود. از طرفی در هر مرحله ای از طراحی و ساخت طراح قادر خواهد بود از الگوهای استفاده شده توسط طراحان قبلی که در یک پایگاه داده ذخیره و نگهداری می شود، استفاده می کند.

کلیدواژه ها

طراحی خلاقه، طراحی تحققی، طراحی جزئیات، ساختار کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.