تمرکز مالکیت، مدیریت سود و نقدشوندگی بازار
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم و توسعه فناوری
- کد COI اختصاصی: ETSCONF01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 506
نویسندگان
گروه مدیریت، واحد بهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، بهشهر، ایران
مدیر دفتر سازماندهی و بهبود روش های شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان
گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی فروردین ، قایم شهر، ایران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی تیوریکی مفاهیم تمرکز مالکیت، مدیریت سود و نقدشوندگی بازار و روابط بینشان می باشد. تمرکز مالکیت به سهامداران اجازه می دهد تا به طور مستقیم از منافع خود مراقبت کنند؛ اما نظریه ها ونتایج تحقیقات موجود در این عرصه، برحسب نگرش و مبانی فکری متفاوت، رابطه بین تمرکز مالکیت و عملکرد موسسه را مثبت، منفی و یا فاقد هرگونه اهمیت آماری ارزیابی می کنند. از یک طرف، تمرکز مالکیت می تواند مثبت باشد؛ زیرا با افزایش مالکیت سرمایه گذار، سرمایه گذاران بیشتر علاقه مند می شوند که برتصمیم های مدیریتی نظارت کنند. از طرف دیگر، می تواند منفی باشد؛ زیرا وقتی درجه ی بالایی از تمرکز وجود دارد، می تواند به بازارهای سرمایه ی کمترتوسعه یافته اشاره داشته باشد که کنترل، به عنوان یک سازو کار نظم دهی می تواند بی اثر باشد (لوزانو و همکاران، 2016). به علاوه، درصد مالکیت زیاد بعضی از سهامداران توانسته است، مزیت کاهش تعداد سهامداران را به دنبال داشته باشد و شاید موجب ایجاد روابط مالی و تجاری شود؛ که به نفع سهامداران اصلی است. در غیر این صورت بر خلاف منافع شرکتی است که آن راکنترل می کند (عباسی و رستگارنیا، 1391 ،34 ). مدیریت سود به تعدیل سود مربوط می شود و بر یک نظریه خاص قراردادهای بدهی متمرکز است (گوپتا و فیلدز،2006). بر اساس نظریه عمومی قراردادهای بدهی ، وقتی نسبت بدهی بالا باشد، شرکت خالص درآمد را از طریق روش های حسابداری افزایش می دهد.کلیدواژه ها
تمرکز مالکیت، مدیریت سود، نقدشوندگی بازار سهاممقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.