ارایه مدل پذیرش فناوری پکس در بین کارکنان بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEITS02_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 546
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه سلیمی

کارشناس فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی زابل،زابل، ایران

راضیه سلیمی

دکترای حرفه ای، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

محدثه افشاری

کارشناس فناوری اطلاعات سلامت، دانشگاه علوم پزشکی زابل،زابل، ایران

سمانه سراوانی

3. کارشناس ارشد فناوری اطلاعات سلامت،عضو هییت علمی، دانشگاه علوم پزشکی زابل،زابل، ایران

چکیده

مقدمه: سیستم ذخیره و انتقال تصاویر پزشکی، یک ابزار رایانه ای بوده که می تواند همراه با سایر ملزومات، شرایط لازم برای ایجاد مراکز تصویربرداری پزشکی بدون فیلم را فراهم آورد. روش: پژوهش حاضر، مطالعه ای توصیفی- تحلیلی می باشد . جامعه پژوهش شامل100 نفر از کارکنان بخش رادیولوژی،پرستاران،پزشکان،کارکنان بخش فناوری اطلاعات و بخش فیزیوتراپی بودند که از سیستم ذخیره و انتقال تصاویر پزشکی استفاده می کردند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه بود و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده ازنرم افزار spss20 و آزمون های آماری همبستگی، t مستقل و ANOVA انجام گردید.نتایج: نتایج میانگین و انحراف معیار حیطه های مورد مطالعه به شرح زیر می باشد: تاثیر اجتماعی (3/20± 10/01) ، سهولت استفاده (3/80±12/17)، سودمندی استفاده (4/49± 10/96)، نگرش استفاده (3/83± 11/65)، استفاده از فناوری (4/61± 12/90). با توجه به ضریب همبستگی پیرسون بین تاثیر اجتماعی، سهولت استفاده، سودمندی استفاده، نگرش استفاده، استفاده از فناوری با یکدیگر رابطه آماری مستقیم و معناداری وجود دارد به طوری که با افزایش یکی بقیه نیز افزایش می یابند (p-value< 0/05).نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر نشان داد، متغیر های تاثیر اجتماعی، سهولت استفاده، نگرش نسبت به استفاده و سودمندی استفاده که از عوامل تاثیرگذار بر ارایه مدل پذیرش فناوری پکس و استفاده از این فناوری هستند، در ارزیابی و برنامه ریزی ها باید مورد توجه قرار گیرند.

کلیدواژه ها

پکس، فناوری، مدل پذیرش فناوری، تم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.