افزایش بهره وری برای کسب و کارهای اینترنتی در شهر هوشمند

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش منطقه ای دستاوردهای نوین و افق های روشن شبکه های الکتریکی هوشمند
  • کد COI اختصاصی: RCSEG01_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 376
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی شیری

گروه کامپوتر،دانشکده برق کامپیوتر و it، واحد زنجان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، زنجان ، ایران

علی اصغر خواصی

استادیار گروه کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ، زنجان ، ایران

چکیده

در سالهای اخیر، مفهوم اینترنت اشیاء (IOT)بوسیله برخی از کاربردها مانند خواندن الکتریکی هوشمند، بیان خانه های سبز، نظارت درمانی از راه دورو حمل و نقل هوشمند، معروف شده است. عموما، IOT دارای چهار مولفه اصلی شامل حس کردن، دسترسی ناهمگن، پردازش اطلاعات و برنامه های کاربردی و خدمات و علاوبه منظور برآورده کردن مسیله امنیت، IOT با چالشهای بیشتری مواجه است.دلایل زیر برای این موضوع وجود دارد: IOT (1 از طریق اینترنت سنتی، شبکه موبایل و شبکه سنسور و ... توسعه داده میشود (2 بسیاری از اشیاء به این نوع از اینترنت متصل میشوند (3 این اشیاء با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. در نتیجه، یک مشکل امنیتی و حریم خصوصی جدید، بروز میکند. توجهات بیشتری برای قابلیت اعتماد، تشخیص و تلفیق داده در IOT باید انجام بگیرده بر آن، مولفه هایی مانند حریم شخصی و امنیت نیز است. در این تحقیق به منظور بهبود چرخه عمر محصول سعی در بهینه کردن زمان تکمیل کارها و بار کاری ماشین نیز مد نظر بوده است ،به منظور حل مدل چند هدفه، ازدو الگوریتم ژنتیک چند هدفه مبتنی بر مرتب سازی نامغلوب((vnsgaIIوالگوریتم بهینه سازی علف هرزمهاجم ((Damoiwo و ترکیب این دو الگوریتم که باV-D نشان میدهیم، استفاده خواهد شد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء،محصول ، چرخه عمر، شبکه حسگر، شبکه محرک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.