واکاوی پدیده ترافیک در شهر سقز از منظر حقوق شهروندی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین همایش ملی حقوق شهروندی
  • کد COI اختصاصی: NCCR01_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 470
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر سرگران

دکتری حقوق بین الملل دانشگاه تهران

بیگراد علیزاده

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

ژیلا خدامرادی

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

شرمین امین زاده

دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

چکیده

تحولات سریع در جوامع مختلف ضرورت مدیریت هدفمند و کارآمد را که واکنش به موقع و متناسب با پدیده های گوناگون داشته باشد؛ بیش از پیش آشکار می سازد. عوامل انسانی متعددی در ارتباط با تحولات صنعتی احقاق حقوق شهروندی را با چالش مواجه ساخته است. عواملی که نیازمند شناسایی و اقدام پیشگیرانه هستند. در این میان پدیده ترافیک در چند دهه اخیر به عامل تهدید کننده ای علیه برخورداری از زندگی شایسته مردمان به ویژه شهر های کلان تبدیل شده است. توسعه پایدار در هر جامعه ای محدود به کلان شهر ها نیست و ضرورت توجه به این امر در تمام سطوح لازم می آید. ضرورتی که می تواند با بهره جستن از تجربیات کلان شهر ها فرصت های متعددی را در زمینه های مختلف توسعه ای نظیر توسعه اقتصادی و اجتماعی پیشروی شهروندان جهت اعمال حقوق شهروندی آنان فراهم آورد. شهر سقز نیز از این تحولات دور نمانده است و بی شک می بایست برای رفاه شهروندان آسیب ها را شناسایی و دفع کرد. یکی از آسیب های موجود پدیده ترافیک است که با انتخاب شهر سقز به عنوان مطالعه موردی واکاوی و بررسی می شود. مطالعه ای که با نگاه اکتشافی و با بهر گیری از روش مصاحبه عمیق در صدد پاسخ به این پرسش اصلی خواهد بود که: چالش های پیشروی ترافیک شهر سقز و راهکار های مقابله با آن چیست

کلیدواژه ها

حقوق شهروندی، حقوق شهری، شهر سقز، پدیده ترافیک، مدیران شهری، حمل و نقل عمومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.