تاثیر افزایش ارتفاع بادگیر چهارطرفه بر دما و رطوبت داخل ساختمان در یزد

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مکانیک کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NCAM02_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 686
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین سبک خیز

دانشگاه آزاد اسلامی بین المللی واحد جلفا

محمدعلی اشجاری اقدم

دانشگاه آزاد اسلامی بین المللی واحد جلفا

عبدالسلام ابراهیم پور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

چکیده

دردهه ی اخیر، سرانه مصرف انرژی در ایران حدود پنج برابر سرانهجهانی آن است. یکی از راه های کاهش مصرف سوخت هایفسیلی، ساخت واحدهای ساختمانی به گونه ای است که دارایکمترین نیاز به مصرف انرژی برای گرمایش و سرمایش آنها باشد.استفاده از روشهای غیرفعال و پاک در معماری سنتی در غیابوسایل مکانیکی تامین کننده آسایش حرارتی، در طول هزاران سالتجربه ساخت بومی بدست آمده است. بهره گیری از این روش ها درساختمان های امروزی، می تواند بهترین راه برای تامین آسایشحرارتی این ساختمان های مدرن باشد. یکی از اجزای بناهای بومیایران در اقلیم گرم بادگیر است که به عنوان یک سیستمسرمایشی ایستا، تهویه مطبوع را با استفاده از انرژی تجدید پذیر بادفراهم آورده است. در این تحقیق سعی بر آن شده است تا بتوان تاثیرافزایش ارتفاع بادگیر چهارطرفه بر دما و رطوبت داخل ساختمان رادر یزد با استفاده از نرم افزار انرژی پلاس بدست آوریم. به ایننتیجه می رسیم که افزایش ارتفاع تاثیر مثبتی در بهبود دما ورطوبت دارد.

کلیدواژه ها

مدلسازی، بادگیر چهارطرفه، انرژی پلاس، ارتفاع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.