کنترل عفونت بیمارستانی با رویکرد پیشگیری در طراحی بیمارستان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: هشتمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون
- کد COI اختصاصی: MESMED08_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 605
نویسندگان
کارشناس ارشد برق قدرت طراح و ناظر تاسیسات الکتریکی بیمارستان
چکیده
طرح تحول سلامت و هتلینگ بیمارستان چند سالی است که از سوی وزارت بهداشت ارایه و در حالاجرا می باتد، جدت اجرا این طرح ها بیمارستان به عنوان اصلی ترین بستر اجرایی آن مورد استفادهقرار می گیرد. این طرح به دنبال ارایه خدمات بهتر و مناسب تر به بیماران است، در این راستا موانع وچالش هایی که در این بخش وجود دارند باید شناسایی و جهت رفع آنها اقدام نمود. یکی از این چالشها کنترل عفونت های بیمارستانی است که با همه پیشرفت هایی که در علم پزتکی اتفاق افتاده بیماریها عفونی هنوز هم از جمله خطرناک ترین بیماری ها تهدید کننده جان بشر به شمار می آیند، بهگونه ای که کنترل عفونت ها بیمارستانی هم اکنون به یکی از دغدغه های اصلی مراکز درمانی تبدیلشده است. در این میان اهمیت استریل وسایل و تجهیزات پزشکی و استفاده صحیح از تجهیزات استریلکننده از یک طرف و طراحی مناسب بیمارستان با رویکرد کنترل و پیشگیری عفونت از طرف دیگر ازجایگاه بسیار مهمی برخوردار هستند.در این مقاله جهت کنترل و پیشگیری از عفونت های بیمارستانی پیشنهاد هایی در طراحی بیمارستان واهمیت وجود آن بیان می شود. برای این منظور می توان کنترل و پیشگیری از عفونت بیمارستانی را به دو بخش کنترل عفونت داخلی و کنترل عفونت خارجی تقسیم کرد که این دو موضوع به شکل زیر تعریف و دسته بندی می شوند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- دستیابی به شاخص های مناسب برای ارزیابی پایدار محیط زیستی در محیط هایدانشگاهی
- کیفیت وب سایت های موبایلی کتابخانه های دانشگاه های علوم پزشکی ایران
- بررسی تطبیقی سامانه های مدیریت نشریات ادواری مجلات دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس مولفه های کاربردپذیری
- ارزیابی کیفیت اطلاعات روتین بیماران مبتلا به دیابت در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی شهرستان ساری
- نگاشت نظام مند نظارت در بیمه سلامت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.