بررسی میزان شیوع سوشهای باکتریایی در نمونه کشت بیماران بخش ICU بیمارستان شهید صدوقی یزد

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: هشتمین کنگره تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون
  • کد COI اختصاصی: MESMED08_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 532
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژگان شب چراغی

کارشناس پرستاری

حسین نظمیه

کارشناس ارشد پرستاری

خرمن خسرویانی

کارشناس پرستاری

مریم سروش

کارشناس ارشد پرستاری

چکیده

مقدمه : ایجاد بخش مراقبت ویژه از یک طرف باعث بهبود بیماران محکوم به مرگ بوده و از طرفی طولانی شدنمدت بستری این بیماران باعث پیدایش عفونت های بیمارستانی در این بخش ها می گردد . اگر چه فقط 5% از تخت های بیمارستان به ICU تعلق دارد و کمتر از 10 % بیماران در این بخش بستری می شوند ولی بیش از 33-25% موارد عفونتهای بیمارستانی به این بخش اختصاص دارد. روش کار : این مطالعه یک مطالعه توصیفی است که بر روی کشتهای ارسال شده از بیماران بخش ICU در سهماهه اول سال 96 که علایم عفونت بیمارستانی را داشته اند صورت گرفته است.نتایج: در بررسی به عمل آمده از 15 مورد کشت ارسال شده از بیمارانی که علایم عفونت بیمارستانی را داشته،میان سنی بیماران 52 سال که 66,6 آنها زن و 33,4 آنها مرد بودن، 5 کشت برونشیال (1 آسینتو باکتر، 2کلبسیلا، 1 سدو مونا، 1 منفی) 4 کشت خون (2 استافیلو کوک آریوس، 2 آسینتو باکتر) 2 کشت شنت (1MRSA، 1 سودومونا) 3 کشت ادرار (E.Coli 1؛1 آنترو کوک، 1 منفی) و یک کشت پریتوان منفی شده است که 40% این بیماران فوت نموده اند. بحث و نتیجه گیری : عفونت بیمارستانی معمولا به دلیل تاثیر متقابل میان بیماران ، کادر درمان ، لوازم وتجهیزات آلوده و ارگانیسم های بیماری زا اتفاق می افتد . میکرو ارگانیسم های متفاوتی می توانند باعث بروزعفونت بیمارستانی گردند . یکی از مهمترین منابع کسب اطلاعات در مورد الگوی میکروبی عفونت های بیمارستانیسیستم مراقبت عفونت های بیمارستانی است که از نتایج بررسی های این سیستم می توان جهت بهینه نمودنآنتی بیوتیک درمانی، کاهش سرمایه اقتصادی و نیروی انسانی و همچنین بهینه سازی کنترل عفونت دربیمارستان بخصوص در بخش های ویژه استفاده نمود.

کلیدواژه ها

عفونت، بیمارستان، کشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.