بکارگیری مدل کارت امتیازی متوازن جهت ارزیابی یادگیری سازمانی و ایجاد سازمان یادگیرنده

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
  • کد COI اختصاصی: ICSM04_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1692
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد همتی

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

میثم سراجیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

محسن اکبرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

مصطفی بهرامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

چکیده

امروزه مشخص شده است که اگر سازمان ها می خواهند در محیطی که تغییرات تکنولوژیک سریع، تغییرات اجتماعی گسترده و افزایش رقابت را در بر می گیرد به طور موفقیت آمیز عمل کنند باید ظرفی یادگیری خودشان را بالا برده تا بتوانند بهتر و سریع تر از موفقیت ها و شکستهای داخل و خارج از سازمان خود یادبگیرند. همچنین یادگیری سازمانی می تواند منبع بازسازی استراتژیک بوده و سازمان ها را در اکتساب و به کارگیری دانش سریع تر و اثربخش تر از رقبا و در نتیجه استقرار برتری رقابتی پایدار توانمند سازد. یادگیری سازمانی درواقع منبع کلیدی ایجاد ثروت برای هر سازمانی است و با توجه به جایگاه و اهمیت یادگیری یکی از نخستین گامهایی که برای بهبود یادگیری در سازمان می توان برداشت، سنجش یادگیری سازمانی براساس ارزیابی عوامل موثر بر آن است تا علاوه بر تعیین میزان یادگیری سازمانی، موانع عمده در سرراه تبدیل شدن سازمان به یک سازمان یادگیرنده شناسایی گردد. بهمین منظور دراین پژوهش سعی شده تا با استفاده ز مدل کارت امتیازی متوازن به ارزیابی یادگیری سازمانی پرداخته و در نهایت استراتژی جدیدی را برای یادگیری سازمان و تبدیل آن به سازمان یادگیرنده ارائه داد.

کلیدواژه ها

یادگیری، یادگیری سازمانی، سازمان یادگیرنده، مدل کارت امتیازی متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.