زمان بندی و برنامه ریزی شارژگیری خودروهای الکتریکی در بزرگراه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم­ها
  • کد COI اختصاصی: ICISE04_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 653
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین احدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

بابک رضایی خبوشان

عضو هییت علمی، گروه مهندسی صنایع دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

گسترش تعداد خودروهای الکتریکی در سال های اخیر چالش های فراوانی را با خود پیش رو داشته است ازجمله این چالش ها می توان به موضوع شارژگیری این خودروها اشاره نمود. این مقاله با توجه به محدودیت های خودروهای الکتریکی ازجمله محدودیت ظرفیت باتری و طولانی بودن زمان شارژ، به برنامه ریزی شارژگیری خودروهای الکتریکی پرداخته است. هدف از این برنامه ریزی کمینه کردن هزینه های شارژ در طول سفر می باشد که طی آن مکان ها و میزان شارژی که در هرکدام دریافت می گردد با استفاده از اطلاعات مسیر و ایستگاه های موجود در طول مسیر تعیین می گردد. این مسیله به صورت یک مدل ریاضی فرموله شده است و در ادامه به شکل برنامه ریزی پویا مدل سازی شده و حل گردیده است. در انتها برنامه ریزی شارژ برای یک مسیله واقعی در کشور تایوان بررسی گردیده و نتایج آن موردبحث قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

خودرو الکتریکی، برنامه ریزی پویا، برنامه ریزی شارژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.