ارایه یک مدل ریاضی برای مسیله مسیریابی تولید تحت شرایط اختلال در تولید/عرضه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها
- کد COI اختصاصی: ICISE04_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 618
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
دانشیار، دپارتمان مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
مساله مسیریابی تولید یک مساله شناخته شده در ادبیات برنامه ریزی و مدیریت زنجیره تامین است که تلفیقی از مسایل تعیین اندازه انباشته و مسیریابی وسیله نقلیه است. در سیستم های مبتنی بر سیاست مدیریت موجودی توسط فروشنده، سعی می شود با تجمیع مسایل تصمیم گیری، ضمن حفظ منافع خرده فروشان، سود آوری کل زنجیره تامین حداکثر گردد. با توجه به صرفه اقتصادی حاصل از برنامه ریزی هم زمان تولید- توزیع و موفقیت این رویکرد در عمل، مدل سازی این مساله مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. یکی از مشکلات یکپارچه سازی در عمل، عدم قطعیت های موجود نسبت به تامین و تولید به موقع مواد، قطعات و محصولات است که منشاء آنها می تواند عدم اطمینان نسبت به اختلالات موثر بر سیستم تولید باشد. بنابراین در این پژوهش با توجه به اهمیت موضوع، یک مسیله مسیریابی تولید با در نظر گرفتن اختلال در عرضه (تامین کننده) را معرفی نموده و از چند استراتژی کاهش ریسک به منظور مقابله با اختلالات احتمالی استفاده می نماییم. نتایج به دست آمده از حل توسط نرم افزار نشان می دهد که به کار گیری استراتژی های کاهش ریسک، به ویژه در مواردی که شدت اثر اختلال بالا است در تسکین رخداد پیش آمده بسیار موثر بوده و از تحمیل هزینه بالا به زنجیره تامین جلوگیری می نماید.کلیدواژه ها
مسیله مسیر یابی تولید، زنجیره تامین، اختلال در تامین کننده، استراتژی کاهش ریسکمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.