بررسی عملکرد لرزه ای ساختمان های فولادی با سیستم قاب خمشی متوسط با اعمال زلزله های متوالی با استفاده از روش تاریخچه زمانی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنگره بین المللی علوم مهندسی و توسعه شهری پایدار
  • کد COI اختصاصی: DTUCONF01_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 860
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی سوخته سرایی

کارشناس ارشدعمران سازه

محمد حقانی

دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش سازه

ساسان صفری

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

چکیده

با توجه به اهمیت بالای عملکرد مناسب سازه ها در برابر زلزله، بررسی و بهبود عملکرد سازه های فولادی با سیستم قاب خمشی متوسط در برابر زلزله های متوالی از اهمیت خاصی برخوردار است. یکی از مهمترین روش های تحلیلی برای اعمال زلزله های توالی بر این سیستم ها انتخاب روش تاریخچه زمانی می باشد که مناسب باربر لرزهای با توجه به بار رفت و برگشتی زلزله است. لذا در این پژوهش ابتدا از سایت زلزله نگاشت های جهان (Peer) رکورد های زلزله مورد نظر که زلزله زلزله کوالینگا در کالیفرنیا و امپریال ولی در ایالات متحده آمریکا برداشته می شود، سپس به اعمال این رکورد ها بر یک ساختمان پنج طبقه با چهار دهانه که در نرم افزار SAP2000 V14 طراحی و مدل سازی نموده ایم، به گرفتن خروجی ها بر اساس میزان جابجای طبقات پرداخته شد.نتایج نشان داد که در اعمال این دو رکورد با توجه به پاسخ سیستم مشاهده میشود که پس لرزه قوی باعث تاثیر بسیار زیاد بر پاسخ سیستم است .

کلیدواژه ها

سازه فولادی، قاب خمشی متوسط، زلزله های متوالی، تاریخچه زمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.