مروری بر اثرات کاهش استرس شغلی بر عملکرد شغلی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ADCONF02_145
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 703
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فتح الله نجفی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحدآشتیان، گروه روانشناسی بالینی، آشتیان، ایران

علیرضا ملازاده

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحدآشتیان، گروه روانشناسی بالینی، آشتیان،ایران

چکیده

سازمان ها برای کسب و حفظ مزیت رقابتی ،مجبورند به صورت پیوسته بهبود عملکرد شغلی خود را شناساییکنند. پرورش و حفظ سرمایه های غیر محسوس یک سازمان جهت تحقق اهداف سازمانی اصل بدیهی در بقاسازمان به حساب می آید. با یک نگاه اولیه می توان توسعه منابع انسانی و مدیریت شرایط تهدید کننده کهاسترس شغلی از مهم ترین نمودهای آن می باشد را مجموعه یی از اقدامات نهادینه شده دانست که در یکچارچوب معین زمانی هدایت شده و هدف از طراحی آن بهبود بستر توسعه صنعتی کشورهای درحال توسعهاست. پاسخ به این سوال که اثر استرس های شغلی بر غملکرد شغلی چیست دغدغه اصلی مدیرانهوشمند بوده و هست. این موضوع در شرایط امروزی جهان که مباحثی چون بهره وری، ارزش، رقابت ،محدودیت منابع ، مدیریت عملکردو سرمایه انسانی در ادبیات مدیریت و سازمان برجستگی خاصی یافته، نیازمندتوجه بیش از پیش است. از این رو می توان گفت توجه ویژه به استرس شغلی امری حیاتی بوده و این مساله درسازمان هایی که بر محوریت دانش و با تکیه بر آن در پی بهبود عملکرد و دستیابی به نتایج بهینه هستند، ازاهمیت ویژه ای برخوردار است.پیشنهاد می شود در شرایط بحران های شغلی که هم در سطح بین المللی و همدر سطح ایران با آن مواجه هستیم ، بیشتر به استرس شغلی پرداخته شود .در این پژوهش کتابخانه یی به نقشاین مسایل و تاثیرات آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

استرس شغلی ، عملکرد شغلی، روانشناسی صنعتی و سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.