اثرات میکروارگانیسم ها بر کنترل پاتوژن ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: SMSER03_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 933
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
خاک فضایی زنده و پویاست که میکروارگانیسم های زیادی در آن وجود داردکه با طیف گسترده ای از ارگانیسم های خاکی در ریشه، در ریزوسفر و در خاک انبوه ارتباط برقرار می کنند. این تعاملات می تواند مهار کننده یا تحریک کننده باشد؛ برخی از آنها به وضوح آنتاگونیستی هستند. اثرات را می توان در تمام مراحل زندگی میکروارگانیسم ها مشاهده کرد. تعاملات بین میکروارگانیسم ها میتواند بر رشد و جمعیت یکدیگر و حتی رشد گیاهان تاثیر مثبت یا منفی داشته باشد همچنین تعامل گیاهان با سایر موجودات خاکی را تغییر می دهند، هر دو پاتوژن، مانند نماتدها و قارچ ها، در تعامل با قارچ ها و باکتری ها، بخصوص باکتری های حل کننده نیتروژن هستند. این تعاملات هم احتمالا در اکوسیستم های طبیعی و در سیستم های کشاورزی اهمیت دارد، جایی که پاتوژنها به طور فزاینده ای به عنوان نقش کنترل کننده شناخته می شوند. در اینجا تعاملات میکروارگانیسمی ممکن است ارزشمند در طراحی سیستم های یکپارچه کنترل آفات و تحریک رشد باشد.کلیدواژه ها
پاتوژن، میکروارگانیسم، ریزوسفر، آنتاگونیستمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.